Следва

Почина Жан-Жак Семпе, авторът на "Малкият Никола"

Джони Деп e крал Луи XV: първият кадър

Тръпки побиват гледащия от първият появил се в мрежата кадър с Джони Деп в ролята на крал Луи XV - актьорът участва в снимките на филма "Фаворитката" на режисьорката Майвен Льо Беско. 

 

 

Movies & TV преди 1 година

Историческата драма проследява живота на последната любовница на крал Луи XV, Жана Дюбари, която произлиза от ниските социални слоеве, но използва изключителния си интелект и страхотен чар, за да се изкачи много, много нагоре по социалната стълбица. Самата Мейвен Льо Беско ще играе главната роля във филма.


Неузнаваем Тимъти в първите кадри от Bones & All, take a look


Филмът ще излезе по екраните догодина, като точната премиерна дата не е ясна. 

Ролята на Луи XV е първата за Джони Деп за последните три години: припомняме, че актьорът загуби филмовите си договори заради обвиненията в насилие от страна на бившата му съпруга Амбър Хърд. През май тази година съдът се произнесе, че думите на Амбър са клевета.


Мейвен Льо Беско

Преди няколко оседмици Джони Деп подписа нов договор с Dior за реклама на мъжкия аромат Sauvage, чието рекламно лице Деп е още от 2015 г. След обвиненията на Амбър Хърд, рекламите с участието на Деп спряха да се излъчват по телевизията в САЩ, но след победата в съда бяха възобновени (четете още: Петъчна доза секс: Джони Деп, героят на деня, от вчера на 59!). 

More Movies & TV