Следва

Уличният стил на звездите: super basic Лейди Гага, чак невероятно

Бъди ти! Снахата Бекъм смени цвета на косата, корените на решението - в драмата с Виктория

Драстичната промяна в прическата обикновено манифестира опита за справяне с вътрешен конфликт. 

 

Celebrities преди 1 година

В случая с красивата снаха на Виктория и Дейвид Бекъм промяната е драматична - от много светло рус до наситено кестеняво. На фона на силно сгъстените публични намеци напоследък, че във фамилия Бекъм по оста свекърва - снаха има осезаемо напрежение, решението за толкова голяма промяна във външния вид води логично до усещането, че двете неща са свързани. 



Истината е, че всеки ден в семейство Пелц-Бекъм има нова порция разногласия. Докато Бруклин и Никола се наслаждаваха на медения си месец, опитвайки да установят новия вид хармония, присъща на официално женените двойки, в пресата се появи информацията за силен и продължителен конфликт между Виктория Бекъм и нейната снаха.

Вчера в социалните си профили Никола показа нов цвят на косата: виждаме естествения си „тъмно шоколадов“ нюанс, който много й отива. Подобни метаморфози, както казахме, обикновено се случват на дами, които преминават през сериозни промени в живота си (четете още: Обичта на известните: Бруклин Бекъм и Никола Пелц в Сен Тропе).

Психолозите обясняват желанието да се "превърнем от блондинка в брюнетка" с подсъзнателната готовност за конфликт, защитата на собствените граници и вътрешната решителност.

Връщам се към корените си, коментира Никола Пелц новия си ивидж. 

Припомняме, че Никола Пелц и Виктория Бекъм не си говорят след конфликта помежду им, предшестващ сватбената церемония. Причината е тривиална, но и скандална - снахата отказа да облече булчинска рокля от марката на известната си свекърва, освен това я отстрани от организацията на самия празник. Отделно двете спряха да се "харесват" в социалните мрежи (четете още: Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц).

Запознати твърдят, че Никола и Виктория са в своеобразна схватка относно тежестта на присъствието и авторитета им в живота на Бруклин. Майката недоволства, че синът й напълно "се е потопил в новото си семейство", прекъсвайки на практика всички връзки, както с нея, така и с Дейвид.

"Съперничество“ между двете жени определено намеква и за амбициите на 27-годишната снаха да доминира над добре познатата свекърва. Със силните си характери, с огромно си самочувствие, с желанието си за власт, двете дами много трудно ще си „поделят“ Бруклин, който дори взе двойното фамилно име Пелц-Бекъм и се закле да „увеличи“ богатството на семейство Пелц.

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 18 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.