Следва

Уличният стил на звездите: super basic Лейди Гага, чак невероятно

Бъди ти! Снахата Бекъм смени цвета на косата, корените на решението - в драмата с Виктория

Драстичната промяна в прическата обикновено манифестира опита за справяне с вътрешен конфликт. 

 

Celebrities преди 1 година

В случая с красивата снаха на Виктория и Дейвид Бекъм промяната е драматична - от много светло рус до наситено кестеняво. На фона на силно сгъстените публични намеци напоследък, че във фамилия Бекъм по оста свекърва - снаха има осезаемо напрежение, решението за толкова голяма промяна във външния вид води логично до усещането, че двете неща са свързани. 



Истината е, че всеки ден в семейство Пелц-Бекъм има нова порция разногласия. Докато Бруклин и Никола се наслаждаваха на медения си месец, опитвайки да установят новия вид хармония, присъща на официално женените двойки, в пресата се появи информацията за силен и продължителен конфликт между Виктория Бекъм и нейната снаха.

Вчера в социалните си профили Никола показа нов цвят на косата: виждаме естествения си „тъмно шоколадов“ нюанс, който много й отива. Подобни метаморфози, както казахме, обикновено се случват на дами, които преминават през сериозни промени в живота си (четете още: Обичта на известните: Бруклин Бекъм и Никола Пелц в Сен Тропе).

Психолозите обясняват желанието да се "превърнем от блондинка в брюнетка" с подсъзнателната готовност за конфликт, защитата на собствените граници и вътрешната решителност.

Връщам се към корените си, коментира Никола Пелц новия си ивидж. 

Припомняме, че Никола Пелц и Виктория Бекъм не си говорят след конфликта помежду им, предшестващ сватбената церемония. Причината е тривиална, но и скандална - снахата отказа да облече булчинска рокля от марката на известната си свекърва, освен това я отстрани от организацията на самия празник. Отделно двете спряха да се "харесват" в социалните мрежи (четете още: Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц).

Запознати твърдят, че Никола и Виктория са в своеобразна схватка относно тежестта на присъствието и авторитета им в живота на Бруклин. Майката недоволства, че синът й напълно "се е потопил в новото си семейство", прекъсвайки на практика всички връзки, както с нея, така и с Дейвид.

"Съперничество“ между двете жени определено намеква и за амбициите на 27-годишната снаха да доминира над добре познатата свекърва. Със силните си характери, с огромно си самочувствие, с желанието си за власт, двете дами много трудно ще си „поделят“ Бруклин, който дори взе двойното фамилно име Пелц-Бекъм и се закле да „увеличи“ богатството на семейство Пелц.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.