Следва

Чудим се дали ни харесва: на Дженифър Лопес лавандуловата дантела на голо

Бялата риза aka най-добрата връхна дреха в прочита на Риана

Риана и A$AP Rocky често вечерят в пресладкия ресторант Emilio's Ballato в Ню Йорк - меката на добрата италианска храна 

 

Celebrities преди 1 година

34-годишната певица, която роди първото си дете преди три месеца, е във форма, която все повече заприличва на тази отпреди бремеността. Съответно и настроението на най-богатата жена в шоубизнеса е реципрочно - по-уверена, по-"прибрана", по-свежа, Рири е отново в супер секси тоалет (за разлика от първите излизания след раждането, когато, видимо уморена от неизбежните нощни ставания и отговорността да имаш у дома новородено бебенце, предпочиташе торбести дрехи, доста нетипични за нея). Черно-бялата й комбинация е семпла и секси - прилепнала мини рокля в черно и широка бяла риза. За протокола - инспирираната от мъжкия гардероб бяла памучна дреха (всъщност класическа скъпа мъжка риза с обем, маншети, копчета за ръкавели) е от марката на Раф Симънс, и допускаме, че е заета от певицата директно от гардероба на гаджето, което обожава модата на белгиеца (четете още: Гардеробът на младата майка според Риана: кожа, корсет, стилето).

На папарашките снимки се вижда, че половинката на Риана, Ейсап Роки, от своя страна този път е облечен в класически "рапърски" стил и не е нито с бермуди от най-висок клас, нито с пола. 


Тревожно време: Raf Simons, колекция FALL 2022


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.