Седмичен ХОРОСКОП - 15.08 - 21.08

Astro преди 1 година

Предполага се, че сезонът на Лъвовете е насърчителен и очарователен, но ако последните няколко седмици ви се сториха повече като сесия в университет, не сте сами! Тази енергия достигна своя връх вчера, на 14-ти август, когато Слънцето направи точна опозиция със Сатурн - аспект, който неизбежно ни накара да се сблъскаме с ограничения и огорчения. Положителната страна на нещата е, че това е идеалната енергия за създаване на ясни граници. Марс се свърза с Плутон в същия ден, което дава кураж да продължим напред, въпреки че се чувстваме уязвими - и това се отразява на цялата предстояща седмица.

Нещата се осветляват с втората половина на месеца, тъй като Меркурий влиза в тригон с Уран този вторник, а Венера - в тригон с Юпитер в петък - абсолютно страхотно. След това, в неделя, Марс влиза в Близнаци. Планетата на действието обикновено прекарва шест седмици в знак, но поради предстояща ретроградност Марс ще бъде в Близнаци до края на март 2023 г.! Под това влияние се движим в света с повече спонтанност и приключения и се справяме с конфликти чрез продължителен обмен на разговори и съобщения. Да, нещата могат да станат хаотични, но както Стив Мартин, родом с Марс в Близнаци, веднъж каза: "Хаосът насред хаоса не е смешен, но хаосът насред реда е“. През следващите седем месеца ще имаме много велики идеи и вероятно твърде много думи за казване, така че се пригответе...  

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!