Следва

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Виталий Кличко се развежда със съпругата си след 26 години брак

Известният професионален боксьор и кмет на Киев Виталий Кличко обяви, че е в ход разводът със съпругата му Наталия. Изненадващ момент, като имаме предвид, че бракът на семейство Кличко е 26-годишен. И неизненадващ, като знаем как се развиваха отношенията в двойката в последните години

Celebrities преди 1 година

Съобщението е на РИА Новости, като изданието се позовава на интервю на Кличко за украинското издание Babel. Според Виталий, 51, решението да се разделят с Наталия е взаимно.

През годините сме имали различни интереси и различни животи. Решихме да го направим официално. Това е желанието и на двете страни. Все още имаме добри отношения, уважаваме се, децата вече са възрастни, животът продължава -  цитират от Babel Кличко. 

Прави впечатление, че в отговор на въпроса дали сърцето му е свободно, Кличко е уклончив,  отбелязвайки, че всъщност сърцето му принадлежи на Киев.

Виталий Кличко и Наталия Егорова се женят през април 1996 г. и имат три деца: синовете Егор-Даниел (роден през 2000 г.) и Максим (2005 г.) и дъщерята Елизабет-Виктория (родена през 2002 г.). Големият им син живее в САЩ, а по-малките деца - в Хамбург (Германия) с майка си.

Наталия отдавна живее в Германия, където Кличко прекарва много време в годините на активната си спортна кариера, докато самият Виталий  е в Украйна - от 2014 г. е кмет на столицата Киев. В тази си позиция световният шампион по бокс става известен, наред с останалите неща - гражданите на Киев го ценят много високо, и с необичайните си и забавни изрази - безалтернативните му цитати са хит в мрежата. Бившият спортист се отнася към скромните си таланти в областта на красноречието със самоирония и преди няколко години дори публикува книга със собствени цитати, част от които напълно непреводими, като например: "Днес, не всеки може да гледа в утре!"

Наталия Егорова, 48, е бивш спортист и фотомодел, а сега гради кариера на певица в Германия.

More Celebrities