Следва

Ваканцията на известните: спираща дъха Деми Мур в Гърция

Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата

Кралицата на Йордания, обожаемата съпруга на крал Абдула II, се възприема като икона на стила и една от най-красивите жени в съвременните монархии - наричат ​​я „диамантът на Близкия изток“. Въпреки това не може да се твърди, че Рания е наследила външния си вид. Връщаме се в младостта и разбираме, че не всичко е, каквото изглежда, което никак не пречи да си прекрасен. 

Celebrities преди 1 година

Рания е най-красивата съвременна кралица, не е необходимо да спорим по това. Грациозна като сърна, с блестящи като скъпоценни камъни очи и усмивка. Съпругът-крал гледа майката на четирите си деца с неизменно обожание. Въпреки това, когато Абдула и Рания се срещат, палестинското момиче не изглежда съвсем по същия начин, както изглежда днес. Можем да кажем, че бъдещата кралица е диамант, който, след майсторска шлифовка, заблестява изключително ярко (четете още: We Love: Кралица Рания в най-нескучното черно на света). 

Рания Фейсал ал-Ясин е родена на 31 август 1970 г. в Кувейт, в обикновено палестинско семейство. В началото на 90-те години, поради пореден въоръжен конфликт, семейството й бяга в Йордания.

Свикнала от детството да понася несгоди, Рания израства дисциплинирана и целеустремена. Тя се справя добре в училище и мечтае да започне собствен бизнес. Заминава да учи в Египет, където получава диплома по бизнес администрация от Американския университет в Кайро. Вижте как изглежда кралицата на Йордания в албума със снимки по време на курса и на студентско събитие малко преди дипломирането. Свежа, готина, секси и изключително атрактивна, но различна.

След като получава дипломата си, Рания започва работа в клона на Citibank в Аман, собственост на Айша, сестрата на Абдула. Айша много харесва новия си амбициозен служител и двете започват да общуват и след работно време. Благодарение на това спонтанно възникнало приятелство бъдещият крал на Йордания среща любовта на живота си: сестра му кани приятелката си на семейна вечеря...

Абдула си спомня с удоволствие момента, в който за пръв път вижда Рания, защото, без никакво преувеличение, става дума за любов от пръв поглед.

През 1999 г. обикновеното момиче Рания ал Ясин се жени за йорданския престолонаследник. Гледайки снимките от луксозната сватба, е невъзможно да не забележим, че лицето на Рания е видимо променено. Очевидно малко преди сватбата булката се е подложила на ринопластика: изразителният й по природа нос е по-малък и по-тънък. 

6 години след сватбата Абдула става крал на Йордания, а всички погледи са вперени в Рания, което красивата жена приема с чест, насочвайки ума, образованието и красотата си за благото на страната. Рания отдавна е може би най-влиятелната жена в Близкия изток. Тя също така с право е наричана "най-красивата кралица в света" (четете още: Коя е по-стилна? Десислава Радева или кралица Рания).

Разбира се, любимата съпруга на Абдула II понякога си позволява някои лудории - например излиза в обувки от чисто злато, но като цяло е въплъщение на страхотен вкус. И този непрекъснат стремеж към идеала се отразява на външния вид на йорданската кралица. Вижте как изглежда лицето й сега.


Щрак, fashion на портрет: Рания ал-Абдула


Рания е наистина много красива жена, това е сигурно. В очите й четем доброта, деликатност, целенасоченост и смисъл. Защото именно тя е момичето, което завладява принца при първата среща. А чертите на лицето... Е, всичко на този свят се променя (четете още: Кралица Рания, естетичната хирургия, и защо взе да става досадна грубата критика).  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.