Следва

Още един модел: и щерката на Стив Джобс избра да се снима

Обичта на известните: Джеф Безос и Лорън Санчес на премиера за един милиард

Джеф Безос, напълно сияещ от любов, придружен от гаджето Лорън, подкрепи най-новото телевизионно приключение на Amazon, The Lord of the Rings: The Rings of Power.

 

Celebrities преди 1 година

58-годишният бизнесмен присъства на премиерата на сериала с приятелката си Лорън Санчес. Двойката съвсем естествено бе в центъра на вечерните събития по повода - снимки и чупки на промо-стената, заслужен тур за овации. Той, все пак, е собственик на Амазон, към края на миналия месец третият по богатство човек в света с около 147 милиарда долара активи, а тя е жената, която взе сърцето му, съхрани пулса му по време на развода с Макензи и днес единственото, което не е успяла да постигне, е да стане втората госпожа Безос. Не изключваме, разбира се, влюбените да имат такива планове, просто не сме чули за тях все още (четете още: Скандалът Безос: Коя е любовницата на най-богатия мъж в света).  

Иначе, двойката е свежа и хармонична - той в семпъл сив костюм, тя, блестяща с белите си зъби и гъста тъмна коса, и в изящна бяла рокля с едно рамо и дължина до пода. Няма чанти, клъчове, излишни неща - само семпли златни сандали на ток и премерени като количество и качество бижута. Церемонията се проведе в Кълвър Сити. 

Озаглавен „Властелинът на пръстените: Пръстените на властта“, сериалът д нечовешки бюджет от 1 милиард долара,, което го прави най-скъпият в историята, проследява събития, случили се хиляди години преди тези във филмите „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“. Това е най-скъпата тв-продукция, снимана някога. Гледаме трейлъра и чакаме премиерата. Датата е скорошна - 2 септември >>> 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.