Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.08 - 28.08

Копие на Гай Ричи: Мадона и Роко по повод ЧРД

Щастливата мама Мадона използва повода - на 11 август хубавият Роко, плод на любовта й с режисьора Гай Ричи, навърши 22 - да се понаснима с тържествени чупки в кръста, празнувайки живота и неговите най-хубави моменти. Очевидно е, че звездата се гордее с момчето си - хубавец, почти дословно копие на татко си. Надникваме зад кулисите на тържеството...  

Celebrities преди 1 година

Няколко дни след Роко рожден ден празнува и самата Мадона, която на 16 август навърши 64 години (четете още: Мадона на 64 днес! Всички велики образи на мис Чиконе от 80-те до днес).

Семейството отпразнува рождения ден на Роко с вечеря на свещи, а за атмосферата допринесоха нарочно поканени латино музиканти. За Роко бе приготвена необичайна торта под формата на кафява бизнес чанта с инициали RC, изработени от златна глазура.

В множество коментари феновете на певицата се надпреварват да отбелязват изключителната прилика между баща и син: 

Сладък като баща си, пише @christianfreedom1.

Честит рожден ден Роко. Много си секси и красив. Копие на баща си!, пише потребителят @andrerattes.

Следвайки примера на родителите си, Роко също се стреми към публичност и известност. Красавецът снима рекламни фотосесии, участва в ревюта, освен това се занимава и с рисуване, а картините му се продават за десетки хиляди долари.

С бащата на Роко Мадона се разведе през 2008 г., а отношенията й с детето се оказаха трудни. Роко избра да живее при баща си, освен това имаше период, в който оставяше коментари под видеоклиповете на майка си в Instagram, че "се радва, че вече не живее с нея". Няколко години по-късно, през 2017 г., Мадона и момчето успяха да изгладят отношенията си - може би той порасна, а тя прости... 

Припомняме, че Мадона има шест деца: родните Лурдес и Роко и четири осиновени - Дейвид, Мърси Джеймс и близнаците Стела и Естер (четете още: Синът на Мадона повтори неин тоалет от 90-те).

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 13 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.