Следва

Микро бра, мега платформи - Дуа Липа отпразнува рожден ден в Itsy-Bitsy сутиенче

Майката на Енрике Иглесиас - едно красиво момиче на 71

Вярвате или не, Изабел Прейслер навлиза в осмото десетилетие на живота си. 71-годишната майка на Енрике Иглесиас е супер симпатична жена, след която всички извръщат поглед, където и да се появи.

 

Celebrities преди 1 година

Бившата манекенка и тв-водеща присъства на събитие в Teatro Real в Мадрид, където очарова с женствен стайлинг, не по-малко, отколкото с изключително свежия си вид. Грациозната аристократка, майка на 5 деца и баба на 6 внучета дотук, зодия Водолей, е, меко казано, изумителна жена, за която знаем сравнително малко (между другото, най-малката й внучка е третото дете на Енрике и Анна Курникова, припомняме тук).     

Знаем например, че именно тя е кралицата на сърцето на изключителния перуански писател, носител на Нобелова награда за литература Марио Варгас Льоса, 86, с когото са заедно от 2015 година. Иначе, флоралната рокля на мадам Прейслер е от марката Zimmermann, идеална е за излъчването и натюрела на Изабел, и е допълнена от чифт летни сандали, приятна чанта и подходящи бижута. 

 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 10 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.