Следва

„България Еър“ с промоционални цени в бизнес класа през август и септември

Сара Джесика Паркър, самата небрежност, на разходка с момиченцето си

Този материал не е за мода, а за любима героиня в нейното ежедневие.

 

Celebrities преди 1 година

Няма спор, че брилянтната многостранна актриса Сара Джесика Паркър, от една страна, извади късметлийско билетче, участвайки в „Сексът и градът“, от друга страна, се превърна в класически заложник на темпераментната си и шармантна героиня Кари. Феновете по света рядко успяват да отделят нейния екранен образ от ежедневието й на обикновен човек, като постоянно правят паралели (четете още: Ваканцията на известните: рошава и сладка Сара Джесика Паркър, отново в черен цял).

Днес ви каним да погледнете Сара Джесика, без да се обръщате назад към нейната звездна екранна героиня. Ще видите една холивудска майка в Хамптънс, която се държи толкова непринудено и свободно, че очевидно няма никакъв проблем с напълно неформалното си облекло, избрано видимо за максимален комфорт.


"Какво да направя? Да спра да остарявам? Или направо да изчезна?”: Сара Джесика Паркър отговори на хейта


Фотографи уловиха Паркър на пазар с дъщеря й Марион Бродерик. 57-годишната звезда е облечена в небрежен ансамбъл, съчетание от свободен сив топ с отворено деколте, удобни бели спортни панталони от памучно трико и черни джапанки.

Мястото на действие е забележително с факта, че наскоро, като част от промоционална кампания, Сара Джесика отдаде любимия си дом на плажа в Хамптън, Вирджиния за уикенда в Airbnb. Сега имаме потвърждението, ако някой все пак се е съмнявал, че актрисата наистина летува тук със семейството си (четете още: Апартаментът на Кари Брадшоу вече е Airbnb - 23 долара на вечер, пълен гардероб и всякакви други екстри). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.