Следва

Същата, но по-млада: Жерар Пике с новата приятелка, май бременна

„България Еър“ с промоционални цени в бизнес класа през август и септември

Билетите, закупени в промоционалния период, могат да бъдат използвани за пътувания до 31 март 2023г.

All About Life преди 1 година

Националният превозвач „България Еър“ ще зарадва пътниците си с преференциални цени за пътуване в бизнес класа. Всички, които желаят да се насладят на още по-приятен и комфортен полет, могат да се възползват от промоционалните условия за закупуване на самолетни билети в бизнес класа до 20 септември 2022г. Пътниците имат възможността да избират между 17 международни и 2 вътрешни дестинации.

Билети могат да бъдат закупени на промоционални цени за пътувания до 31 март 2023г. Условията важат за пътуване от и до София, както и от/до Варна и Бургас.

Пътниците на „България Еър“, избрали да отпътуват до мечтаните от тях дестинации в бизнес класа, могат да се насладят на максимален комфорт, като си осигурят повече пространство и уединение, допълнителен регистриран багаж, приоритет при check-in и качване в самолета, достъп до бизнес салоните на летищата, изкушаващо четиристепенно меню и повече точки в програмата за лоялни клиенти FLY MORE.

Сигурният, безопасен и спокоен превоз за пътниците е приоритет номер едно на националния превозвач. „България Еър“ е предприела възможно най-високите хигиенни и организационни мерки на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специални препарати, както и със специална UV машина, която доказано унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират щателно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат допир. Самолетите на авиокомпанията са оборудвани и със специалните въздушни HEPA филтри, които елиминират до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона. В допълнение и в съответствие с препоръките на авиационните и здравните власти, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.

Повече подробности за „България Еър” и преференциалните цени за самолетни билети в бизнес класа може да откриете на уебсайта на авиокомпанията.

More from View Sofia

Спортистите сменят инфлуенсърите, прекрасната тенденция е в пълен ход

Celebrities преди 2 години

През последните няколко години инфлуенсърите буквално обърнаха света на модата с главата надолу - те заемат най-добрите места на шоута, получават покани за частни презентации, стават посланици на световни  марки и първи имат възможността да се запознаят с новите продукти, често от най-луксозен порядък, след което да разкажат на своите фенове за тях

Името на новия крал вещае проблеми, суеверните съзират в избраното Чарлз III лоша поличба

Celebrities преди 1 година

Принц Чарлз вече е крал Чарлз III. Както се оказва обаче, в историята на британската монархия това име на трона носи лош късмет на своите собственици... Надяваме се, че новият крал ще успее да промени злощастната традиция  

More All About Life