Следва

Ах, тази нежна длан на дупето й: Дженифър и Бен Афлек в Милано

Същата, но по-млада: Жерар Пике с новата приятелка, май бременна

Тя прилича като две капки вода на Шакира, бившата любима на Жерар Пике и майка на двамата му сина, само че е по-млада от нея, ако трябва да сме точни, с точно 22 години. 35-годишният футболист се показа с приятелката си Клара Чиа Марти.

 

Celebrities преди 1 година

Новата двойка бе засечена на сватбата на приятели, а папарашките снимки не само подхраниха, ами направо превърнаха в истина спекулациите, че 23-годишната жена е бременна. Тя се казва Клара Чиа Марти, на 23 години, от Барселона. В хода на случващото се около една от най-симпатичните звездни двойки доскоро - Шакира и Жерар Пике, раздялата им, честото ваканцуване на мама Шакира с двете й момчета сама - тук и тук, и пр, взе да става все по-кристално ясно, че в двойката е настъпила драма, породена от трети човек. В случая, подмладено копие на певицата (четете още: Защо всъщност се развеждат Шакира и нейният любим футболист?).  

Припомняме, че Шакира и Пике бяха заедно 11 години и имат две момчета - Саша и Милан, преди в началото на юни тази година да обявят раздялата си без много обяснения

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.