Следва

Защо всъщност Тилда Суинтън е неоноворуса?

3-минутно бюти четиво: DIY сешоара на Джен Анистън

Препоръките на нейния фризьор 

Celebrity beauty преди 1 година

Ще има ли някога ден, в който да не сме обсебени от перфектната коса на Дженифър Анистън? Милениалите си спомнят каква лудост и революция предизвика стилизираната й обемно, със сешоар и четка, коса в "Приятели" през 90-те, супер модерна отново днес. Перфектната, целуната от слънцето визия, с която човек изглежда като току-що прибрал се от плажа, постигаме с три страшно бързи стъпки, директно издадени от фризьора, с когото Джен работи над 30 години - Крис Макмилан.


Дженифър Анистън и перфектните дънки за лятото - свободни, прави и middle waist


В своя Instagram Макмилън разкри тайните зад типичната копринена права коса на актрисата. Той публикува черно-бяла снимка на мадам Анистън, която се усмихва, докато позира небрежно в шезлонг. "Обичам добрия стайлинг", написа той. "Обем, но прав," ето как >>>

Стъпка 1. Разделете косата на части

"Взимам част подсушена с кърпа, прясно измита с шампоан коса, започвайки от тила, и я изсушавам със сешоар“, пише той. Стилистът на този етап не използва никакви средства, за да осигури стабилност на стила, но добавя влага, ако е необходимо, като напръсква косата със спрей.

Стъпка 2: Използвайте правилната четка

Отдавайки почит на четките с кръгли косми като Ibiza Hair Tools, McMillan ги нарича инструмент за коса, който винаги дава резултати. Той съветва да насочим дюзата на сешоара надолу по дължината на косата, така че да придобие гладкост.

Стъпка 3: Повдигнете корените

"Ключът е наистина да повдигнете и изсушите корените“, добавя звездният фризьор. Това обяснява защо косата на Анистън винаги има обем. Не е твърде много; точно толкова, колкото е необходимо. 

More Celebrity beauty

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 8 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 9 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 9 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи