3-минутно бюти четиво: DIY сешоара на Джен Анистън

3-минутно бюти четиво: DIY сешоара на Джен Анистън

Препоръките на нейния фризьор 

Ще има ли някога ден, в който да не сме обсебени от перфектната коса на Дженифър Анистън? Милениалите си спомнят каква лудост и революция предизвика стилизираната й обемно, със сешоар и четка, коса в "Приятели" през 90-те, супер модерна отново днес. Перфектната, целуната от слънцето визия, с която човек изглежда като току-що прибрал се от плажа, постигаме с три страшно бързи стъпки, директно издадени от фризьора, с когото Джен работи над 30 години - Крис Макмилан.


Дженифър Анистън и перфектните дънки за лятото - свободни, прави и middle waist


В своя Instagram Макмилън разкри тайните зад типичната копринена права коса на актрисата. Той публикува черно-бяла снимка на мадам Анистън, която се усмихва, докато позира небрежно в шезлонг. "Обичам добрия стайлинг", написа той. "Обем, но прав," ето как >>>

Стъпка 1. Разделете косата на части

"Взимам част подсушена с кърпа, прясно измита с шампоан коса, започвайки от тила, и я изсушавам със сешоар“, пише той. Стилистът на този етап не използва никакви средства, за да осигури стабилност на стила, но добавя влага, ако е необходимо, като напръсква косата със спрей.

Стъпка 2: Използвайте правилната четка

Отдавайки почит на четките с кръгли косми като Ibiza Hair Tools, McMillan ги нарича инструмент за коса, който винаги дава резултати. Той съветва да насочим дюзата на сешоара надолу по дължината на косата, така че да придобие гладкост.

Стъпка 3: Повдигнете корените

"Ключът е наистина да повдигнете и изсушите корените“, добавя звездният фризьор. Това обяснява защо косата на Анистън винаги има обем. Не е твърде много; точно толкова, колкото е необходимо. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.