Следва

We love: тигрица, Superwoman, Versace girl или Пенелопе за Vogue Espana

Ваканцията на известните: Ирина Шейк и Брадли Купър, да живее възродената любов!

На бас, че има нещо ново тук, като под ново разбираме добре забравено старо, естествено...   

Celebrities преди 1 година

Ние отдавна казахме, че Според нас пак се обичат! и ето го - тя не е с Кание Уест, той не е с Дженифър Гарнър, отдавна имаме предвид, а съвместна ваканция на Бахамските острови с всичките им класически атрибути - прасенца, акули, кристал-вода, тропик романтика - и усмивките, които не слизат от лицата на тези двамата, когато са заедно - чуруликат "Любов, любов, любов!".

Ирина избира да прекара летния си отпуск - ексклузивно време за всеки модел - с бившия си приятел и баща на 5-годишната й дъщеричка Лея, всичко увенчано в Инстаграм с мини фотосесия, и описание - лаконично червено сърце. Локацията не е конкретно посочена, но, ако съдим по прасенцата, че няма какво друго да е... 

Обща снимка на "бившите" влюбени се появи месец след като близък до актьора източник каза през ET, че Купър се среща със сътрудника на Хилъри Клинтън - Хюма Абедин, всичко по въпроса ТУК: Брадли Купър излиза с политик: дамата е близък сътрудник на Хилъри Клинтън, казва се Хюма Абедин - или са се разтурили, както се казва на роден език, или мадам Абедин е много либерална. Същевременно малко се знае за личния живот на Ирина Шейк - последното ясно (силно казано ясно) е миналогодишната афера с Кание Уест, която днес всички наричат "несериозна връзка". "Ирина сега не търси нищо сериозно и се наслаждава на самотата," казват агентите на модела. Е, ако това е самота, искаме и ние!

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.