Следва

Street Style вдъхновения: Tokyo FW Spring 2023, поколението на Исей Мияке

Доземи: как изглеждат най-модерните палта за Есен 2022

Въпрос на дължина

All fashion преди 1 година


Saint Laurent, Есен/Зима 2022/23

Вместо въведение - забравяме практичността. Т.е. забравяме дежурната практичност - нещото ни е удобно, не дразни, не се набива на очи, не е категорично в стилов аспект и не пречи никому. И въвеждаме обратното - подчертани пропорции, миди дължини, грамадни рамене, изобилие от детайл, отчетлив лукс.

И макар и в предпоследния ден на август, изобщо не е рано да говорим за палта. Най-универсалната, най-типичната есенно-зимна дреха, прегръщащ воин, верен съюзник, дълго съпътстващ ни кавалер.

Ако нямате намерение да инвестирате в ново, в следващите дни със сигурност ще дадете старото на химическо чистене. Обаче, ако си търсите ново... този материал е за вас. С този текст ще ви помогнем да изберете най-доброто от голямото разнообразие от дизайнерски опции за Есен/Зима 2022. Как изглежда най-модерното палто за есента на 2022, което вече можем да си купим, защото новото зареждане е по магазините? Изключително просто е: опциите за макси дължина са супер на мода - както се казва, до пода. Още по-добре, ако палтото е допълнено с ефектни рамене, като грабнато от мъжкия отдел на универсален магазин. В идеалния случай новото ни макси палто е право - но никой няма да има против, ако добавим колан в талията. И още нещо - всичко ново е (отново) добре забравено старо. 


Мax Mara, Есен/Зима 2021/22


Valentino, Есен/Зима 2022/23


Chanel, Есен/Зима 2022/23

В същото време няма специални изисквания за цвят и текстура. Може да бъде фуксия - точно като от шоуто на Валентино, което „узакони“ ярко розовите total looks за зимата. Или класическо бежово - за това имаме един път - към Max Mara. Или сиво, като Saint Laurent и Chanel (французите знаят много за вечната елегантност). Но наградата за най-оригинално решение определено отива при Джонатан Андерсън: макси палтото Loewe в неговата интерпретация е комбинация между студена вълна и оригинална кадифена вложка на врата. Много интересно, много елегантно и едновременно ненатрапчиво. Можете да изберете всяка друга опция: основното е да се чувствате топло и в мир със заобикалящия свят. Аксесоарите винаги ще помогнат да направим нещата интересни: чифт модерни обувки и обемна стилна чанта са задължителни. В този случай дори най-простото палто ще служи като платно, върху което да дорисувате себе си.  


Loewe, Есен/Зима 2022/23

Balmain, Есен/Зима 2022/23

Diesel, Есен/ Зима 2022/23

GCDS, Есен/Зима 2022/23

 Saint Laurent, Есен/Зима 2022/23

 Rockh, Есен/Зима 2022/23

Max Mara, Есен/Зима 2022/23

Givenchy, Есен/Зима 2022/23

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.