Следва

Новата Таргариен: най-важното за звездата в "Домът на дракона" Мили Алкок

Ново дете, сбогом завинаги на ботокса и сексапилът на всяка възраст - Шарън Стоун за Vogue Arabia

Зрялост, пищност, интелект...  

Celebrities преди 1 година

Във винаги пищните, орнаментирани страници на арабския Vogue сега грее Шарън Стоун и септемврийският едиториал е магически. 64-годишната актриса, която има 40-годишна филмова кариера зад гърба си и няма намерение да спира скоро, позира като професионалист в луксозни творения на топ марки, на красив интериорен фон и с фантастично лице - кожа, грим, качествено и интелигентно направени корекции.  Zuhair Murad, Dolce & Gabbana, Elie Saab и Valentino са само част от модните къщи, в чиито модели сияе холивудската звезда.


Beauty Starter: Шарън Стоун, just gets better with age!


Стоун е майка на три осиновени момчета. В интервюто тя разкрива, че наскоро в семейството й се е появило още едно дете, чийто родител е починал по време на пандемията от ковид. "Сега имам четири деца. Осинових още едно момче по време на ковид, чийто родител почина. Става въпрос за детето на мой приятел, което дойде да живее при нас, когато баща му почина. Мисля, че щях да имам повече деца, ако имах партньор“, призна тя скоро след разкритието, че е загубила девет деца заради спонтанни аборти.

Шарън говори и за използването на ботокс и филъри за лице. "Имах периоди на върха на славата си, когато използвах ботокс и филъри. Тогава получих масивен инсулт и деветдневен мозъчен кръвоизлив. В резултат на това трябваше да си сложа повече от 300 инжекции с ботокс и филъри, за да върна едната страна на лицето си към нормалното“, разказва Стоун, припомняйки почти фаталните си здравословни проблеми през 2001 г.

Това преживяване променя завинаги начина, по който Шарън гледа на естетичните и козметични процедури. "Това се превърна от сладък лукс в някаква масивна, болезнена неврологична нужда“, казва тя. Освен всичко признав, че бившият й партньор я изоставя, защото не е искала отново да се разкрасява с ботокс след инцидентите. "След този разговор го видях само още веднъж и след това вече не му беше интересно да се виждаме. Щом не ме цениш, тръгни си“, категорична е Стоун за преживяното (четете още: We love: Шарън Стоун по без бански и как се прави Инстаграм, когато си на 64). 

Стоун открито признава, че не се страхува от остаряването. "Не мога да ви обясня колко лекари се опитват да ми продадат лифтинг на лицето. Да, остарявам, но честно казано смятам, че в изкуството да остаряваш добре има сексуалност, в несъвършенствата има сексуалност и чувственост." Четете още: We love: Шарън Стоун по без бански и как се прави Инстаграм, когато си на 64

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.