Следва

Красивата актриса Чарлби Дийн почина на 32

Първи подробности: Леонардо ди Каприо и украинската блогърка Мария Берегова

Оказа се, че холивудският актьор се е разделил с актрисата Камила Мороне още през юли, въпреки че новината гръмна вчера. Именно тогава Лео започва новия си роман, за който всички говорят сега.

 

Celebrities преди 1 година

Вчера, 31 август, написахме, че раздялата на Леонардо ди Каприо и Камила Мороне е факт. Красивата холивудска двойка беше заедно около четири години и изглеждаше, че любовната история почти неминуемо върви към брак. Неизбежно обаче, след новината за фиаското в романтиката между двамата, и ние, и всички, започнахме да се шегуваме: през юни Камила навърши 25 години  и Лео сметна за правилно да напусне - извънредно характерен момент, предвид факта, че винаги става така с гаджетата на много желания ди Каприо.  

Шегата настрана, но само преди няколко часа стана известно, че всъщност още през юли актьорът е забелязан с украинска инфлуенсърка и дъщеря на влиятелен бизнесмен Мария Берегова. Възпитаничката на елитно бизнес училище и популярен блогър се оказа забелязана на почивка на яхта с Леонардо ди Каприо на Лазурния бряг преди около месец и половина.  

Веднага отбелязваме, че младата красавица отговаря на вкусовите предпочитания на актьора. Тя е на 22 години, активно се занимава със спорт, обича модата и, съдейки по външните параметри, „се вписва“ в любимия му женски тип. Освен това Мария е била омъжена, за, забележете, 30-годишен арабски бизнесмен, но от седмици е разведена. 

Остава да видим колко дълго ще продължи вече потвърденият роман на двойката, защото е известно, че Ди Каприо е главен холивудски ерген и сърцеразбивач с особени предпочитания, що се отнася до възрастовите параметри на момичетата си. Иначе, мисис Берегова е много атрактивна, извън всяко съмнение.  

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.