Следва

We Love: Бионсе пак за Tiffany & Co., този път сама

Фестивалът във Венеция 2022: божествени Ирина Шейк, Пенелопе Крус, Стела Максуел на премиерата на Immense

Във Венеция, в рамките на 79-ото издание на ежегодния филмов фестивал, се състоя премиерата на филма Immense на режисьора Емануеле Криалезе

 

Celebrities преди 1 година

Моделите с нежни имена Ирина Шейк и Стела Максуел, супар младеещата Пенелопе Крус в традиционния Chanel, блогърката Леони Хан и други великолепни дами минаха по червения килим, съпътстващ събитието.


Ирина Шейк


Пенелопе Круз


Леони Хан


Стела Максуел


Хофит Голан

Ако ни питате коя от хубавиците ни завъртя главите от първо виждане, няма да се изненадате от отговора. Очевидният сексапил с нотка фаталност, без обаче да минава в графата "прекомерност" или "натрапчивост" на Ирина Шейк, облечена в идеалната черна slip рокля на Burberry и с грим и коса, силно напомнящи на избраните от колежката й Мариакарла Босконо в първия ден на форума, е другото име на абсолютната женственост. Разликата с Мариакарла е в непоказаната гръд, и по-силно подчертаните вежди. 

Дали внушителното излъчване на Ирина се дължи на доста достоверните слухове за подновения романс с бившия любим Брадли Купър, които прези уикенда дори еволюираха до тезата, че двойката планира второ дете (двамата са родители на 5-годишната Леа), не знаем, но знаем, че една искрено ухажвана жена изглежда горе долу по подобен начин. 


Пенелопе Крус и Емануеле Криалезе

Филмът L'Immensita на 57-годишния Криалезе разказва за Рим през 70-те години на миналия век, когато италианският социум преживява повратна точка. Сюжетът се върти около жена на име Клара и нейното семейство. Дъщерята на Клара, Адриана, се чувства като момче и предпочита да се назовава Андреа, но бащата отказва да приеме това и семейството е в жестока криза. Главната роля във филма се играе от Пенелопе Крус.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.