Следва

Джейн Фонда: "Ракът е учител“. Така актрисата разкри диагнозата си

We Love: Бионсе пак за Tiffany & Co., този път сама

Бионсе, която наскоро издаде дългоочаквания нов албум Renaissance, за пореден път е героиня в рекламната кампания на Tiffany & Co., този път озагавена Lose Yourself in Love ("Изгуби се в любовта").

 

Celebrities преди 1 година

Представители на луксозния бижутериен бранд поясниха в социалните мрежи, че кампанията е изградена върху идеята за любовта към самия себе си.

Това е яростна и елегантна почит към умението да бъдеш себе си, да му се радваш и да не се извиняваш за нищо.

Във фотосесията поп дивата се появява в различни визии, пробвайки метален тренчкот, архитектурно черно боди, авангардни обувки и широкопола шапка. Освен всичко друго, голямата звезда на музикалната индустрия носи и трудно разпознаваеми ръкавици на една руска марка - Atelier Biser. Разбира се, в основата на всеки кадър са бижутата на Tiffany & Co.

Кампанията привлече много внимание, съвсем логично, но не закъсняха и критиките. В някои от социалните мрежи четем например: "... пореден моден провал за Бионсе, която е Кралицата на ******* всичко". Т.е. не може да си всичко и навсякъде, сигурно искат да кажат несъгласните с многофункционалността на Бионсе, само че няма да се съгласим в случая. Бионсе пасва на Тифани като ръкавица, което уточнихме още първия път, когато американският бранд нае нея и съпруга й Джей Зи за рекламни лица на друга любовна кампания, което се случи преди точно година, припомняме тук - Бионсе (над 200 карата диаманти плюс дупе) и Джей Зи за Tiffany&Co.  

Като цяло потребителите издават известно пренасищане от рекламни кампании с участието на мега звезди от музикалната сцена. "Готова съм да купя всичко от Тифани, стига да не ми набутват поредния певец като лице. Хейли Бийбър е доста достоен посланик на бижутата. И съдейки по отчетите, тя наистина повишава продажбите", пише в телеграм канала Evil Kitty Fashion Chronicles (четете още: Колко бижута Tiffany & Co. преброихте върху Хейли Бийбър - новият посланик на марката?).

По-рано, през юли, Бионсе представи модна фотосесия, която да съвпадне с издаването на седмия й студиен албум. Публикува я Vogue, а всичко по темата е тук

More from View Sofia

Всичко за "Френският бюлетин" и Тимъти Шаламе в шедьовъра на Уес Андерсън, който идва през октомври

Movies & TV преди 2 години

Тръпнем за този филм по начин, подобен на начина, по който тръпнем за House of Gucci с Гага и Адам Драйвър. Във втория най-очакван филм за годината челната позиция се пада на все по-модния Тимъти Шаламе, а режисурата е на Уес Андерсън (неговият десети филм дотук). View Sofia разкрива всичко, което буди любопитство около лентата, още повече, че наскоро френски колега - журналист ясно заяви, че филмът ТРЯБВА вече да излезе по екраните, защото вероятно ще искаме да го гледаме десетки пъти. Даже не десетки, а нагоре... 

Тя гола, той - също: Емили Ратайковски и Ерик Андре

Celebrities преди 1 година

Новата двойка, за която ще се пише по света, е една идея изненадваща: комикът Ерик Андре е гадже на Емили Ратайковски, потвърдено от публикация на младежа в Instagram. Поводът - заедно прекараният Свети Валентин 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.