Следва

Божествена: лавандуловата Тилда Суинтън във Венеция

"Американска мечта": Ким Кардашян отново the best за Interview Magazine

"I do think blondes have more fun"

Celebrities преди 1 година

Ким Кардашян е на корицата на септемврийския брой на списание Interview, жестоко изрусена в косата и веждите. В заглавния кадър тя почти повтаря известната си снимка от корицата на списание Paper от 2014 г., когато също позира с голи задни части. Автор на новата фотосесия е популярният фотограф Надя Лий Коен - снимките са на фона на флага на САЩ, тъй като според авторите, те канят Ким като еманация на американската мечта. Ами да, защо не. Ким отговаря на няколко (55+) въпроса и говори за личния стил, храненето, попадането във "висшето общество" и проблемите със самочувствието. Най-интересните от тях + цялата сесия са надолу, а ТОЧНО ТУК обясняваме ТОЧНО КАК и ние причинихме същото на веждите си, най-готиния бюти тренд в момента...

За закуската и здравето

IM: Каква е твоята тайна? Ти сияеш.
К.К.: Честно казано, наистина се грижа за себе си. Тренирам и се храня колкото е възможно по-растително. Не съм перфектна, но това е начин на живот. Чувствам се много добре в собствената си кожа тези дни, така че може това е - тренировки и диета.

IM: Докато сме на тази тема - какво закусва днес?
К.К.: Това, на което хората май казват acai bowl? Аз го наричам малка смути купа. Само с малко пресен кокос и пресни плодове - банани, праскови, манго - с добавени протеин и гранола. И след това горещ чай с бадемово мляко.

За работата

IM: Нека се престорим за секунда, че не си известна и имаш почивен ден. Какво правиш?
К.К.: Ами, тази вечер ще вечерям със сестрите си, така че вероятно бих го направил така или иначе. Мисля, че отново ще тренирам всеки ден - нищо от това наистина не би се променило. Аз и сестрите ми винаги тренираме и работим заедно. Също щях да съм майка и също бих работила много. Вероятно щях да имам голям бизнес за препродажба на винтидж мода или нещо подобно.

IM: Има ли нещо, което все още искаш да докажеш на другите?
К.К.: Мисля, че винаги ще има. Дори и само на себе си. Следващата ми голяма цел е да завърша право, вече съм на половината път. Това наистина отнема много време. Всеки ден уча по два часа с професор. Нямам почивни дни. Четете още: Ким VS Хилари - ехидната усмивчица като разбереш, че си по-добър юрист от юристите

За стила

IM: Невероятно е как се превърна от момичето, което никой не искаше в модата, в жената, от която модата се нуждае. "Спечели" Met Gala две поредни години - казваме ние, казват всички - участва в шоуто на Balenciaga и тяхната кампания. Уау.
К.К.: Има толкова много хора, които гледам и си казвам: "О, Боже мой. Обожавам как се облича". Или: "Харесвам го, толкова е свежо.“ И така за себе си откривам неща, които са много прости и с които много хора, много момичета, могат да се свържат. Нещата, които нося, изглеждат реалистични. Има лесен начин човек да намери артикул или решение да носи нещо подобно - хората резонират с моя стил, защото е постижим.


Стил урок на седмицата: анцуг и ток по Ким Кардашян


За "висшето общество"

IM: Супер известна си от цяла вечност, но кога наистина се почувства част от висшето обществео?
К.К.: Кание ме запозна с много хора и това определено накара другите да имат различно ниво на уважение към мен.

За таланта

IM: Винаги си казвалa: "За момиче без талант, стигнах наистина далеч.“ Хайде да уточним какъв е твоят талант?
К.К.: Мога да готвя добре, да използвам пръстите на краката си за всичко. Но мисля, че моят талант е маркетингът и бизнесът зад продажбата на продукти - да знам какво иска клиентът и да го карам да чувства, че е възможно да получи предлаганото, но и малко невъзможно в същото време. Не бих казала, че това е талант. Мисля, че това е малко магия и бизнес разбиране. Може би пък да е и талант, не знам.

За бляскавата цел

IM: Какви са твоите "американски мечти"?
К.К.: Роклята на Мерилин беше такава. А бляскавата ми цел е да изглеждам винаги (винаги!) във форма.Четете още: Ким Кардашян за цената на нещата: „Готова съм на всичко в името на младостта"

За евентуална актьорска кариера

IM: Би ли?
К.К.: Бих, ако излезе нещо забавно. Може би филм на Marvel. Не търся активно, но мисля, че нещата просто идват, когато трябва.

IM: Какво искаш, а нямаш?
К.К.: Може би малко повече сън. Може би деца, които не трябва да подкупвам с Pokémon карти. Просто нелепи неща. Не знам. Време?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.