Следва

Халтер в светли тонове - Меган усилено работи за собствен почерк в стила

Божествена: лавандуловата Тилда Суинтън във Венеция

Точно във фокуса на новата хит-комбинация - лавандула + жълто

 

Celebrities преди 1 година

Нищо по-стилно от Тилда Суинтън, нали? Съвършената 61-годишната актриса беляза пореден моден триумф в съпътстващата си кариера на икона на червения килим. На 79-ия филмов фестивал във Ванеция, който се провежда в момента, Тилда се появи на премиерата на арт-хаус филма на ужасите Eternal Daughter, в който играе едновременно две главни роли. По повода, ефектната шотландка се появи в един от най-модерните цветове на сезона - нежно лавандулово лилаво и с нов перчем, патешко жълт, който, абсолютно неочаквано, й стои вълшебно (пак така прекрасно й стоеше светло ръждивочервеното преди точно две години, пак във Венеция, припомняме ТУК). Наистина, палавите кичури, боядисани в екстравагантен жълто-неонов цвят, удивително приятно кореспондират на лавандуловия нюанс на пайетената й вечерна рокля.

Актрисата по принцип не се страхува от ярки цветове и необичайни комбинации. Вероятно за това си има и дизайнер любимец, който в последните поне десетина години константно я облича, всеки път - ефектно, стилно, леко извънземно и абсолютно в неин стил. Става дума за французина, роден в Колумбия, Хайдер Акерман, който, шиейки основно вечерни скъпи облекла, обичайно блясва покрай мадам Суинтън именно на тържествени мероприятия като този и други подобни много престижни арт фестивали (Помним по-рано през годината какъв фурор предизвика актрисата в Кан, отново в Акерман). 

И този път на дуета Хайдер - Тилда много им се е получило. Ефектната комбинация от пастел и неон, елегантната искряща права рокля с пайети и мини шлейф и подходящи лавандулови обувки правят Суинтън да изглежда (за кой ли път наистина) като много красиво извънземно. Безупречен имидж и нашето "браво" за стилистите и за нея (четете още: Тилда Суинтън, кралице на бижутата, ЧРД 61! ). 

 

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 22 часа

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 21 часа

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели