Следва

Фестивалът „Чешки ден в София“ ще се проведе на 10 септември

Халтер в светли тонове - Меган усилено работи за собствен почерк в стила

Херцогинята на Съсекс е в перфектна форма - съзерцаваме идеално оформените ръце и тънката талия и установяваме - тук е намесен доста спорт 

 

Celebrities преди 1 година

На 6 септември Меган Маркъл и принц Хари посетиха Дюселдорф като част от курираната от херцога промоция Invincible Games. Калифорнийската принцеса продължава да блести, като явно се радва на вниманието на световната публика.

Папараците направиха първите снимки на двойката на влизане в Германия, а след няколко часа - на червения килим на събитието. В първия случай Меган избра бяло горнище с халтер от Anine Bing - чудесно решение, което, макар и смело, прекрасно подчертава ръцете и раменете, което е направо належащо когато си в такава форма като мисис Маркъл. Мускулите са тонизирани перфектно и гледката определено е вдъхновяваща. 

Имайте предвид, че този тип американска извивка на рамото на дрехата се есвързва с Меган още от момента на сватбата й с Хари. През 2018 г., втората рокля на булката беше тоалет точно с такова деколте, което още веднъж потвърждава, че Меган явно има този стремеж - да създава модни асоциации със собствената си личност.


Кралската сватба в 200 кадъра


Херцогинята допълва красивото горнище с панталони Palazzo от Brаndon Maxwell, които подчертават тънката талия и правят краката да изглеждат по-дълги.

Дискретният и едновременно секси тоалет е допълнен от косата, събрана на приятно небрежен кок - още един цитат от самата нея - херцогинята на Съсекс носеше точно този стайлинг, докато живееше във Великобритания.

Меган е с бели обувки и без чанта. Вероятно, подобно на Кейт Мидълтън, тя опитва да внуши чрез този много характерен стилистичен прийом, че се чувства напълно уверена и няма нужда да държи някаква вещ в ръцете си, за да прикрие евентуално вълнение.

Що се отнася до детайлите, а именно бижутата, този път Меган носи часовник Lady Dee Cartier и гривна от същата марка. Като обеци херцогинята заложи на класиката - диаманти в легло от жълто злато.

Ето го и вечерният тоалет, дело на Another Tomorrow:

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.