Следва

10 прекрасни бюти прийома на София Лорен, родена днес

Beauty Trend Report: модерните червила на сезона са само и единствено ТЕЗИ 3 >>>

Цветовете и текстурите на тази Есен/Зима 

Face преди 1 година

Както всеки септември, откриваме, че искаме да променим красотата, малко като с гардероба... И ако през цялото лято искаме топли нюанси на устните - корал и теракота или дори фуксия и портокал - с наближаването на есента искаме по-обгръщащи цветове с кашмирена енергия. Накратко, искаме да се чувстваме като нови хора, страхотни дори без така желания тен на лицето и луничките... А хубавото на грима и по-конкретно на гланцовете и червилата е, че не са толкова взискателни, колкото прическите, веждите, бялата козметика... Добрата новина е, че тези тенденции за устни са супер лесни за възпроизвеждане и ако нещо не ги чувстваме в рамките на деня, лесно ги премахваме с препарат за премахване на грим и експериментираме с нещо ново. Накратко, важното е да идентифицираме цветовите палитри, които вървят добре с тена ни и да намерим правилния нюанс на червилото, да не говорим за перфектното, за да подобрим лицето, което бавно се връща към естествения си цвят. Ето кои са единствените три модерни в момента, пък ако искате (повярвайте ни, искате!) >>>

Готически нюанси

Има хора, които убедено мислиха, че тъмната атмосфера вече не привлича както преди. Но точно тези хора ще трябва да променят мнението си, защото вампирските палитри, от руж ноар до черно, преминавайки също от металик сини и зелени, се завръщат. Не го виждайте като твърде приключенски или страшно. Тези червила, за предпочитане с кремообразна и нематова текстура омекотяват чертите и са изключително шик. Формулите за гланц, със сигурност по-прозрачни, правят тази тенденция по-удобна за носене - и игрива. Със сигурност трябва да се съчетават с "безгримирани" и свръхмодерни дрехи, каквито правят Елоди и Мариакарла Босконо.

Класическо червено

Взрив от миналото, който ухае както на ретро, ​​но и на евъргрийн. Алената уста винаги е била символ на енергия и съблазън, а точното ярко червено е безпогрешно и тази есен. Най-хубавата версия със сигурност е непрозрачната и сатенена, защото придава на устата моден детайл. B комбинация с очна линия и спирала за обем е so diva.

Глос

Хейли Бийбър вече го предрече: лъскавата уста е най-чувствената за есента. По-конкретно, моделът си прави "brownie glazed lips", или устни, гланцирани в междугалактически сливов цвят. В крайна сметка няма нищо по-секси от мокрите устни, които приличат на капнати от роса. Избирайте по-сочни цветове като например праскова или дори много семпъл, прозрачен гланц. За още по-пълен ефект, преди да го нанесете, използвайте молив, за да увеличите контура на устните, както винаги прави Chiara Ferragni. Глосът ще ви хареса и заради допълнителния му хидратиращ бонус и няма да отнеме много време да свикнете да го нанасяте често.

More Face