Следва

България е една от шестте страни, представени в зрелищния четвърти сезон на "Европа отвисоко"

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour завладява сърцето на София с финалния си концерт на 10 септември

След 2-годишна пауза, най-вълнуващото лятно събитие, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завърна с гръм и трясък и успя да подари незабравими спомени и завладяващи музикални емоции на хиляди тийнейджъри

Music преди 1 година

Както всяко хубаво нещо обаче, така и това, за съжаление, е към своя край, НО само за тази година. Едни от най-известните и обичани български изпълнители вече са се отправили с 300 към последната си дестинация. Сигурни сме, че вече се досещате коя е тя – да, дойде ред и на меломаните в София да се срещнат отблизо с любимите си идоли и да чуят на живо най-големите им хитове. По традиция, финалният концерт ще зарадва феновете в сърцето на столицата, на площад Княз Александър Батенберг. Вълнуващи активности и много награди ще очакват всички нетърпеливи тийнейджъри на 10 септември, от 14:00 ч., до самото начало на концерта в 18:00 ч.

И както винаги, турнето ще завърши подобаващо – с по-голяма сцена, с много награди и изненади, и разбира се – с още повече от най-актуалните български изпълнители. Специално участие във финалния концерт на 10 септември в София ще вземат едни от най-талантливите български рапъри V:RGO и Emil TRF. Сигурни сме, че те ще допринесат за още по-доброто настроение на феновете със своите ритмични и завладяващи парчета. И след като вече споменахме традиции – те са създадени, за да се спазват. Именно затова на сцената ще се качат и ветераните на турнето – Криско, Dara и Михаела Маринова, защото нека си признаем – без тях концертът просто няма да е същият. Към тях ще се присъединят Billy Hlapeto и D3MO, Dara Ekimova, Тorino и Pashata, RDMK, VICTORIA, DENI и гост-изпълнителите от Северна Македония 2Bona. За доброто настроение преди и по време на концерта ще допринесат и неуморните DJ MASCOTA и Mc Mickey, както и великолепните танцьори на балет NOVA.

Изненади в съботния ден няма да липсват – най-запалените фенове ще имат възможност да играят за много награди, да срещнат своите любими изпълнители, да се забавляват рамо до рамо с тях и да се освежат с новата Coca-Cola Original Taste 300 мл в компактна 100% рецуклируема PET опаковка. Ще си позволим да ви разкрием още малко – любимката на всички български тийнейджъри Стефи ще очаква своите верни последователи в Makeover зоната, младият YouTube талант DENI ще играе на Lip Sync с всички осмелили се да изпробват неговите умения, а Torino & Pashata ще докажат дали са толкова добри в джага битките, както в създаването на хитове.

Подранилите фенове ще могат да поиграят на дженга с Dara Ekimova, която освен страхотен глас притежава и непоклатим спортен дух. Преди концерта, развълнуваните меломани ще имат възможността да спечелят страхотни музикални награди и да открият забавната страна на рециклирането, чрез игра на Basket Bottle, с Емил Конрад.

Повече актуална информация за турнето можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. За ексклузивни кадри и вълнуващи новини около турнето може да последвате профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.

More Music