Следва

Кашмирено нежна Ирина Шейк за Anine Bing, почти като прегръдката с Брадли Купър от онзи ден

Кралица Елизабет в "силно притеснително" здравословно състояние; кралското семейство е плътно до нея

Лекарите на кралица Елизабет II са "силно загрижени" за здравето й и препоръчаха постоянно медицинско наблюдение, съобщи току-що Бъкингамския дворец. 

Celebrities преди 1 година

"Кралицата остава на спокойствие в Балморал“, се добавя в изявлението. Кралски източник каза пред CNN, че най-близките членове на семейството на кралица Елизабет, която е на 96 години, са били информирани за проблемите с нейното здраве и нейният син принц Чарлз, заедно с Камила, херцогиня на Корнуол, и внука на кралицата принц Уилям, са отпътували за Балморал.

Само преди ден кралицата се срещна с новия британски премиер Лиз Тръс. Тръс написа в Туитър днес, че "цялата страна е силно разтревожена от новините от Бъкингамския дворец“.
"Моите мисли и мислите на хората в нашето Обединено кралство са с Нейно Величество кралицата и нейното семейство в този момент“, добави Тръс. Тази среща обикновено би се състояла в лондонския Бъкингамски дворец, но монархът на Англия значително намали задълженията и пътуванията през последните месеци, тъй като страда от проблем с мобилността.

View Sofia ще продължи да следи всички новини около случващото се с тази толкова важна за света жена!

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.