Следва

Queen of Black: Моника Белучи във Венеция

Супер секси Амал Клуни в перлена рокля засенчи всички на премиерата на "Билет за рая"

Майсторски клас по елегантност или случаят, в който една нехоливудска звезда предаде урок по холивудски блясък на "колегите"   

Celebrities преди 1 година

Снощи в Лондон се състоя нашумялата премиера на нов филм с участието на Джордж Клуни и Джулия Робъртс "Билет за Рая" (на екран у нас от идния петък). Истински холивудски мастодонти участват в комедийната лента, която разказва за опитите на семейна двойка да попречи на дъщеря си да се омъжи.

На партито, разбира се, присъства и съпругата на актьора в главната роля - Джордж Клуни, луксозната красавица Амал Клуни. Смело можем да кажем, че тя е от категорията жени, които с външния си вид правят фурор. И този път не беше изключение.


Слагаме ли Амал Клуни в топ 3 на най-красивите жени в света? Снимки в подкрепа на тезата от Комо


Висока и стройна, Амал избра за излизането си винтидж рокля на John Galliano от колекцията пролет-лято 2001 г., бродирана с разпръснати пайети и кристали. Роклята с тънки спагети презрамки подчертава изящните ръце и рамене, както и префината талия и дълги крака на мадам Клуни. Безупречният тоалет в духа на Златния Холивуд не остави никого безразличен, защото всъщност се превърна в красива почит към американското кино.


Небрежност от висок клас: Джордж Клуни и Амал във Франция


Стилистите допълниха класическата вечерна рокля с още красота в духа на холивудските диви: алено червило и очна линия, и праелестни едри къдрици плюс блясък по скулите - неимоверно трудно е да откъснем очи от Амал!

Обувките на красавицата са класически стилето, допълват ги лек златист клъч и диамантени обеци. Само за сравнение, същата вечер редом до звездното семейство позира и изпълнителката на главната роля във филма - Джулия Робъртс, много сладка, наистина, но при тази конкуренция...  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 21 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 22 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.