Следва

Кейт Мидълтън и принц Уилям с нови титли и възможности след смъртта на кралица Елизабет II

King of Black: Брад Пит си взе кецовете във Венеция

Само полата забрави... 

Celebrities преди 1 година

Наистина се случи: Брад Пит се появи като изненада на филмовия фестивал във Венеция и за случая избра наистина спокойна визия. На поредния си червен килим той вклюби всички в себе си (за кой пореден път...), нарушавайки етикета на събитието и шляпайки с кецове Adidas. Мистър Пит е копродуцент на Blonde, затова позира прегърнат с Ана де Армас, актрисата в ролята на Мерилин Монро. Ироничен и безгрижен, той незабавно стана по-интересният от двамата герои на филмовата среща.

Брад Пит на червения килим на Венеция 2022 всъщност е в супер спокоен костюм от техническа материя, а не в класическия смокинг: сако без подплата с две копчета и чифт меки панталони. Ако бялата риза е идеално колосана, а папийонката символизира висша елегантност, Gazelle-ките с трите ленти са това, което отново ни кара да възкликнем "Хрус!". Брад Пит с маратонки е разкритието, че чарът няма предварително зададени строги правила, а е напълно естествено отношение, което може да се култивира с времето. Визията му на филмова звезда с безупречен бял смокинг вече е само далечен спомен.

Припомняме, че не за първи път актьорът носи Adidas Gazelle: по случай премиерата на Bullet Train той се показа костюм цвят авокадо, да го наречем зелена ленена пижама, с чифт специално издание на маратонките от колаборацията с Gucci.  Ама друго си е в черно...


Четете още: Queen of Black: Моника Белучи във Венеция

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.