Следва

Street Style вдъхновения: Ню Йорк FW и ода за голите гърди

Невероятното завръщане на легендата: Линда Еванджелиста, 57, звезда на Седмицата на модата в Ню Йорк

Година след като сподели, че е ужасена, смазана и буквално обезобразена от козметична хирургия, Линда Еванджелиста се върна - силна, бляскава, красива 

All fashion преди 1 година

57-годишният модел, едно от най-големите имена в ерата на "оригиналните супермодели" от  90-те години на миналия век, закри шоуто на Fendi, проведено по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.


Ренесансът на Линда Еванджелиста и всички болки - цялото интервю за Vogue



Линда Еванджелиста с първа фотосесия, след признанието й за кошмарна козметична интервенция


За протокола, това е първата поява на Линда на модния подиум от 15 години насам. Тя бе приветствана като царица от присъстващите на ревюто и има защо (четете още: Кой как избра да се рекламира: Линда Еванджелиста, 57, за Fendi (и модно ревю скоро). Веднага ни идва старото, но златно: Веднъж модел, завинаги модел, но по-важни тук са силата и способността да надмогнеш. Браво! 


Линда Еванджелиста и Ким Джоунс

На шоуто италианската модна марка разкри сътрудничеството си с Marc Jacobs, и много си личи, в хубавия смисъл на думата. Без да сме заядливи, за последната Resort колекция на марката, в пълната й цялост и особености, писахме ТУК, наричайки я "скучничка". Нещо, което за чисто новата колекция, представена снощи, и насочена към идната пролет, не можем да кажем >>>    

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.