Следва

Да живее Кралят: първа появя на крал Чарлз III и кралица Камила, тя - сияеща

Неузнаваемата Джей Ло в Лос Анджелис - чудото "нова фризура"

След кратко „изчезване“ г-жа Афлек отново попадна в обективите на уличните фотографи. Извод единствен: голяма промяна само за седмица. 

Celebrities преди 1 година

Дженифър Лопес, разбира се, е просто невероятна жена. Тя не само успя да намери и узакони любовта си с Бен Афлек 20 години след първия опит, но също така изглежда веднага е намерила общ език с трите му деца и бившата звездна съпруга на Бен Дженифър Гарнър. Какво показват пресните кадри от Лос Анджелис?


Long Live Ralph Lauren - трите сватбени рокли на Дженифър Лопес от церемонията в Джорджия


Джей Ло (и вече официално г-жа Афлек) прекара този уикенд в компанията на голямата си доведена дъщеря, 16-годишната Вайълет. Чаровните дами първо пазаруваха заедно в района на Бевърли Хилс, след това седнаха да хапнат и накрая си направиха лежерна разходка из града, докато към тях не се присъедини и главата на семейството, мистър Афлек. Дженифър дори позволи на тийнейджъра да шофира, докато двете караха из града.

Вайълет е най-голямата дъщеря на носителя на Оскар и неговата вече бивша съпруга Дженифър Гарнър. На снимките в мини рокля с флорален принт си личи колко много момичето прилича на известната си майка.


Лайфстайл режимът на Дженифър Лопес, 53, Vol 1. СПОРТЪТ


Но тази, която почти не прилича на себе си, е самата Дженифър Афлек. Певицата е променила имиджа си - виждаме готина ретро прическа в стила на Анджела Дейвис от 70-те години: гъсти къдрици, дълги до раменете и бретон. Отминалата модна ера, в която има много чар, е подчертана и от големи слънчеви очила. Иначе, тоалетът на сензационна звезда попада в графата „вечен“: семпла бяла тениска и широки светли панталони. Любимата чанта на Dior, с която Джен не се раздели цяло лято, си е на мястото и завършва нещата чудесно. 

More from View Sofia

Оуен Уилсън: Мама се омъжи на 80. Любовта може да се случи във всеки един момент

Celebrities преди 2 години

Истинската любов може да ни навести винаги, например, успоредно с момента на пенсиониране, както и известен брой години след него. Оуен Уилсън го твърди уверено, споделяйки, че собствената му майка - Лора, се омъжва на 80.    

Love to Quote: "Всичко, което виждате, дължа на спагетите" и още от София Лорен за храната, сексапила и бедността

Celebrities преди 2 години

Толкова искаме да сме ТЯ, че имаме периодичната нужда да си набяваме "доза София Лорен"; в случая, петъчно, черпим от тези 10 шикозни, нежни и сексапилно остроумни цитата на София Вилани Шиколоне, защото Венера сега е в нейния знак - Дева - и защото всяка жена трябва да знае за силата на любовта, красотата, идеалната рокля и спагетите, por favor  

More Celebrities