Следва

4 в един ден е като 7 с един удар - Кендал Дженър с 4 различни тоалета за ден

Да живее Кралят: първа появя на крал Чарлз III и кралица Камила, тя - сияеща

Новият крал на Великобритания Чарлз III направи първата си публична поява след съобщението за смъртта на кралица Елизабет.

 

Celebrities преди 1 година

Великобритания се срещна с новия си крал. Чарлз III и съпругата му, кралицата-консорт Камила, които в момента са в Лондон, откъдето Негово Величество направи обръщение към нацията. 

За пръв път след възкачването си на престола Чарлз бе забелязан да напуска Биркхол, личния си дом в имението Балморал, с кола. Камила седи на предната пътническа седалка, а Чарлз е отзад, облечен в траурен костюм и с вратовръзка. Чарлз изглежда мрачен и тъжен, за разлика от кралицата, която е свежа и усмихната, и, следва да признаем, много елегантна в черната си рокля и перлени бижута. Двойката бе заснета за пръв път в новото си монархическо амплоа на път към летище Абърдийн (четете още: Royal family: защо Филип цял живот остана принц, а Кейт ще бъде кралица).


„Светска“ Меган и „траурна“ Кейт: първата съвместна поява на Съсекс и Кеймбридж след смъртта на Елизабет II


Камила гледа право напред, докато кортежът се отдалечава от шотландската резиденция, където семейството пребиваваше от момента, в който научи за влошеното състояние на кралицата. Самолетът на краля кацна на летищна станция RAF Northolt в западен Лондон в петък - моментът ще остане в историята като първият път, в който новият крал се озовава на английска земя, след като кацна от Абърдийн.

След като кацна и бе посрещната от поданиците, новата кралска двойка отпътува за Бъкингамския дворец, където Чарлз поздрави тълпата, събрала се отвън. По-късно той направи аудиенция при министър-председателя Лиз Тръс, както и официално обръщение към нацията - вижте 9-минутното видео, което бе посрещнато извънредно радушно от англичаните и хората по целия свят, които го намериха за човешко, непринудено, достатъчно сериозно и в същото време приятно сантиментално. 

В поредицата исторически кадри силно ни впечатли топлият жест на прегръдка през кръста от страна на краля - той придържа талията на съпругата си по време на изключително емблематичния исторически момент. Ново, поредно доказателство за голямата близост между Чарлз и Камила, чиято невероятна любовна история, датираща от над половин век, разказахме подробно тук.    

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 7 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.