Следва

Много хубавата дреха на Аманда Сейфрид на Emmys 2022

Ах, Gucci-то на Джулия Гарнър на Emmy 2022

Странно, но пък нелошо 

 

Celebrities преди 1 година

Звездата от Inventing Anna Джулия Гарнър спечели Еми за най-добра поддържаща актриса в драматична роля за Ozark (всички наградени с Emmy 2022 са ТУК). Актрисата се появи на наградите в необичаен тоалет на Gucci, за аналог на който определено не се сещаме, поне не в момента (четете още: Истории от живота: Анна Делви, още Сорокина, или как дъщерята на руски шофьор на камион измами цял Манхатън).

Дългата черна кадифена рокля с обемна бродерия би могла да бъде отнесена в графата "сравнително обикновен вечерен тоалет", ако не беше един единствен изключително странен детайл - необичайното деколте на необичайно място, именно на пъпа, при това с формата на диамант. 

Стилистите на звездата съчетават роклята с бежови обувки на висока платформа, а косата на Джулия е оформена на „мокри“ вълни, интригуващо избутани напред. На пръста на актрисата блести пръстен с огромен диамант (четете още: Джулия Гарнър ще бъде Мадона - баш правилният кастинг). Стилно е, освен интересно. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.