Следва

Тя е на 27! Леонардо ди Каприо и Джиджи Хадид са новата звездна двойка!

We Love: Зендая в шик червено на афтърпартито на Emmys 2022

Най-доброто рекламно лице на Valentino, без грам съмнение  

 

Celebrities преди 1 година

Американската актриса Зендая след червения килим на Еми наградите смени великолепната си черна рокля с друга, не по-малко луксозна визия - дълга до земята червена рокля, пак от Valentino, разбира се, след като мацката е рекламно лице на модната къща, оглавявана в момента от Пиерпаоло Пичоли. Прелестната Зендая избра червения тоалет за афтърпартито след награждаването.

Роклята с шлейф и паднали рамене е, простичко казано, божествена. Украсена с необичайно фигуративно деколте, тя прегръща слабата, изящна фигура на красивата, много висока жена (Зендая е близо 178 сантиметра) по начин, за аналог на който не се сещаме. Смелото деколте е черешката на тортата, извинете ни за клишето, но е върхът!   

26-годишната актриса дойде на партито на HBO придружена от колегите си от "Еуфория", сериалът, за ролята си в който Зендая взе награда снощи. На зеления килим пристъпиха още Сидни Суини, Мод Апатоу (с баща й Джъд Апатоу) и Клои Чери.


Сидни Суини


Мод Апатоу

Припомняме, Зендая получи втора поредна награда в номинацията „Изключителна главна актриса в драматичен сериал“ и влезе в историята като най-младата актриса, печелила два пъти в тази престижна категория - първият път е през 2020-та, пак за "Еуфория" (четете още: Всички победители на Emmy 2022: Зендая, Майкъл Кийтън, Джулия Гарнър и другите).

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 2 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.