Следва

Есента пием само Pumpkin Spice Лате и Pumpkin Cold Brew!

7 лежерни упражнения, за да изглеждаме като София Вергара на Emmy 2022 (от самата нея)

София Вергара винаги изглежда ефектно, сочно, пропорционално. Да, вероятно е ген, но както казва актисата: "No pain, no cake" - споделяме точните инструкции за това какво е "pain" в нейните очи >>>

 

All About Life преди 1 година

50-годишната звезда от "Модерно семейство" се появи на наградите "Еми" в ярко жълто творение Laura Basci, съчетано с обувки Jimmy Choo, в перфектна дължина и линия за нейното тяло - обекта на мислите и мотивацията ни днес. Тя връчи наградата за "Най-добра второстепенна мъжка роля в драматичен сериал", която отиде при Матю Макфадън за ролята му в Succession (всички номинирани и спечелили в понеделник са -ТУК, а другите най-добре интересно облечени - ТУК, ТУК и ТУК).


Безпримерният шик на бялото: София Вергара в нежна асиметрия



Карантината на известните: София Вергара, matchy-matchy с племенницата Клаудия


Популярната колумбийка не позира пред фоторепортерите на червения килим, но си направи селфита, които публикува в социалните мрежи.

Не можем да спрем да гледаме оформените рамена под тънките презрамки, тънката талия и оформените бедра, слабата шия и неизпъкващия корем - затова споделяме ексклузивните много лесни, леки, лежерни упражнения на София и а дано да се изваем и ние така >>>

1. Не, нямате нужда от кардио - повечко ходене пеша навън или на машина плюс малко колело вършат същата работа и са много по-приятни!
2. Извивките са секси; ако ги имате, радвайте им се - и тренирайте фокусирано върху дупето, талията и раменте, за да поддържате формата на пясъчен часовник.
3. Разнообразявайте тренировките си - тренировки на различни части от тялото, тренировки навън/вкъщи/във фитнес, тренировки в басейн, на планина или стадион - разнообразявайте, иначе бързо ще ви писне и няма да постигнете резултатите си.
4. Можете да тренирате само вкъщи и пак да сте топ - "Всичко, което ви трябва, е собствено тегло", казва треньорът на София - малки гирички или ластик са добре дошли, но планковете правят чудеса.
5. И няма нужда да го правите всеки ден - дори 20-30 минуи на ден 3-4 пъти в седмицата са идеални.
6. Най-важни са клековете - ако не ви се ходи на фитнес, не можете да си намерите тренировъчната постелка, нямате достатъчно място за йога и пилатес, клякайте! Феноменално упражнение...
7. Хапва ти се пица? Яж пица! - "You should never be guilty with pleasute", смятат София и треньора й. Малко пица, малко сладки, малко шоклад са окей, ако не прекаляваш и тренираш достатъчно.


Лайфстайл режимът на Дженифър Лопес, 53, Vol 1. СПОРТЪТ



 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 20 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 20 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.