Следва

Жизел Бюндхен на корицата на Elle: : „Чувствам се пълноценна като майка и съпруга, аз съм на ред“

WIN IT: Драконът, който надмогна себе си

WIN IT!

 

All About Life преди 1 година

"Още от дете имам този инстинктивен порив за развитие и растеж. За мен функцията и задължението на качественото човешко същество е искреното и честно развитие на своя потенциал." 

Това е ТОЙ в няколко думи, а в няколко хиляди го опознаваме по най-истинския и дълбок начин - с хубава книга. Изд. Кръг лансира "Животът на Брус Ли", развенчава митовете около легендарния актьор и боец, Почитан като полубог след смъртта си, дискриминиран приживе. Несравним, отишъл си само на 32, съживен отново от журналиста и писател Матю Поли, който посвещава десет години на задълбочения труд и се уповава на стотици интервюта със семейството, приятели и бизнес партньори на Ли. Прекрасното луксозно издание включва непубликувани снимки, пълна филмография на звездата и други допълнителни материали!

 

Подаряваме я на един от вас, който отбележи в коментар най-мотивираните, мъдри, хармонични и борбени същества, които познава, или просто си припомни и признае как като малък е искал да бъде НЕГО, "дракона, който надмогна себе си"...

Победителя теглим на 18 септември 2022 г., неделя!

More All About Life