Следва

Съдбата рано ги излъгала, живота сграбчил ги отвред - истината за един барелеф и за един морал

Семейството като наркотик: на гости на Леброн Джеймс, Савана и децата

Семейство Джеймс - Леброн, Савана, Брони, Брайс и Зури - позират за първата по рода си феерия от семейни снимки пред Vanity Fair, издание с вкус и усет за важното. 

 

Celebrities преди 1 година

Леброн Джеймс и Савана Бринсън се запознават през 2002 г., докато завършват средното си образование в съседни гимназии в Охайо, точно по времето, когато Леброн се превръща в национален феномен. Сбъдването на първите му мечти е зашеметяващо, но той продължава да надскача себе си година след година. На 37, мистър Джеймс е не просто старото куче на НБА, а двигател и идеолог на съвременните послания на висшата баскетболна лига по отношение на бизнес, политика и публичен имидж. Той също така е въплъщение на семейния човек. Двамата със Савана се женят през 2013 г. и имат три прекрасни деца, Брони, Брайс и Зури.

Докато Леброн се готви да влезе в своя 20-ти сезон като класически играч от НБА и въплъщение на нейния непрекъснато нарастващ културен отпечатък, семейството му поема все по-видни роли в семейния пейзаж. Vanity Fair осъществява първата фотосесия на фамилията в дома им в Лос Анджелис (присъстват включително родителите на Савана, Дженифър и Джей Кей, и майката на Леброн, Глория). За Брони, който навършва 18 години през октомври и е гард на страхотния баскетболен отбор на гимназията Сиера Каньон, това е все едно „да стигне до етап, в който да е в състояние да взема решения за кариерата си и за това до къде иска да стигне в живота си". Зури, преждевременно пораснала за своити седем годинки, има свое собствено успешно лайфстайл шоу в YouTube, наречено All Things Zhuri (акцентите включват рецепти за печива, йога и рисуване). А 15-годишният Брайс, когото Савана с любов нарича „мистерията на семейството", също е нашумяла баскетболна надежда.

На мачовете в Сиера Каньон знаменитостите са както на игрището, така и сред публиката, а Савана наблюдава как децата й израстват в динамичната среда на спорта и шоубизнеса. „Тъй като Леброн им е баща, това се случва просто автоматично, споделя 36-годишната красавица. - Това не е нещо, за което сме настояли или сме им казали, че трябва да правят. Просто се случи."

Леброн подписва с Лос Анджелис Лейкърс през 2018 г. и пристигането му в града отбелязва кулминацията на начина, по който той и професионалният спорт навлизат в развлекателния бизнес. Някои от най-емблематичните фази в кариерата му са свързани с мястото му на спортист и особено на черен спортист в обществото. Той е много „повече от спортист" или, както обича да опровергава твърденията на водещата от Fox News Лора Инграхам, повече от човек, който „мълчи и дриблира."

„Приличаме малко на Рокфелер от 2023 г.", казва мама Глория Джеймс, докато оглежда масата за вечеря. Има право. Въпреки че семейство Джеймс не планира да се превърне в аналог на Кардашян пред екрана, комфортът на Зури през публика и задъханото очакване около кариерите на нейните братя означават, че семейството по подобен начин се утвърждава като обществена институция. В гаража им в Лос Анджелис на стената виси фотошопирано изображение на големия син Брони на корта заедно с Леброн в гимназиална възраст - бащата е категоричен, че възнамерява двамата да играят заедно в НБА. Логично светът на баскетбола и интернет вече насочва обектива си и върху общото бъдеще на Леброн и по-малкия Брайс, защото е очевидно, че и техните стремления се сливат в обща цел (четете още: Men's Exhibit: Искам гадже спортист, да се облича ТАКА).

„Пази се, мамо", казва Леброн, докато хвърля баскетболна топка през рамо към коша. Между снимките той и синовете му си правят импровизирано състезание по забивки, докато Зури преследва гущер в тревата.

По време на втория сезон на Леброн с Маями Хийт през 2011 г., той предлага брак на Савана в навечерието на Нова година и родителите й се преместват в къщата им. Връзката им продължава цели 20 години и е претърпяла немалко обрати, но отстрани всичко изглежда лесно и спонтанно. Докато позират пред Porsche-то си, Леброн прошепва нещо в ухото на Савана и тя се превива от смях, казвайки: „Не мога да повторя това."

Днес Савана се надява да съхрани тихата динамика на семейството у дома. „Не всичко е подходящо за всеки", обяснява тя, но иска тази фотосесия да покаже връзките, поставили основата и значимостта на семейството, да покаже на света техния център на тежестта. „Простете езика ми, завършва тя, - но за нас семейството е най-големият наркотик." 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.