Следва

ADFORUM - рекламата през 2009

Пролет с детски рисунки

И АЗ МОГА организира конкурс за детска рисунка, в която малки художници от Двореца на децата рисуваха, за да...

Events преди 14 години

И АЗ МОГА организира конкурс за детска рисунка, в която малки художници от Двореца на децата рисуваха, за да помогнат на свои връстници в неравностойно положение.

Какво нарисуваха те, може да видите на изложбата / търг на И АЗ МОГА в галерия Аросита на 22 март
и 23 март.

Заповядайте на 22 март (понеделник) от 18:00 ч. на откриването на Пролетната изложба с красиви детски рисунки в галерията на ул. Врабча 12-Б.

Децата виждат по-цветно от нас, малките неща за тях
са големи, а въображението им няма край. Детските рисунки са толкова пъстри, шарени и радостни, че веднага те грабват със своята уникалност.

Пикасо ненапразно е казал: "На 12 години вече можех да рисувам като Рафаело, а ми бе нужен цял живот, за да се науча да рисувам като дете."

Като си закупите рисунка от изложбата, Вие не само правите хубав подарък за настъпващите празници, но и помагате за създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

Освен като картини, тези детски рисунки може да закупите и като картички по време на изложбата или от сайта на И АЗ МОГА.

Можете да подкрепите инициативата, като поместите приложения Banner_Proletni kartichki_I AZ MOGA във Вашата медия или сайт.

Дрескод на събитието – тениска I Can Too. Ако нямате такава, може да си купите по време на изложбата, с което също подкрепяте Центъра в гр. Пловдив.

 

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?