Следва

Блейк Лайвли в очакване на четвърто дете от Райън Рейнолдс

Неизбежното сравнение: Катрин и Меган на служба в памет на кралицата, принцесата печели

Две кралски снахи, две различни вселени. Неизбежно е да сравним за пореден път Катрин и Меган, на поредното траурно събитие след кончината на Елизабет II. И не защото има нещо отличително в сходните шм черни одеяния, а защото лицата, очите, дори телата им излъчват напълно различни послания. 

Celebrities преди 1 година

Второто събиране на Великолепната четворка (на Острова ги наричат именно Fab Four, двете семейства - Кеймбридж и Съсекс) през последната седмица предизвика толкова голям интерес, колкото появата на Уилям, Кейт, Хари и Меган пред кралските фенове, събрани в замъка Уиндзор на 10 септември. Този път синовете и снахите на Чарлз III застанаха в непосредствена близост по време на церемониалното шествие за транспортиране на ковчега на Елизабет II до Уестминстър Хол. Накрая бе отслужена кратка панихида в чест на покойната кралица, на която присъстваха всички членове на фамилията Уиндзор, с изключение на представителите на най-младите поколения (четете още: Кои са и как изглеждат 28-те претендента за нов английски крал?).

Разбира се, когато новата принцеса на Уелс и херцогинята на Съсекс бяха забелязани една до друга в Уестминстър Хол, това предизвика нова вълна от сравнения. И вторият път те не са в полза на Меган. Първия път херцогинята беше набедена, че е твърде светска и твърде фалшива (четете още: „Светска“ Меган и „траурна“ Кейт: първата съвместна поява на Съсекс и Кеймбридж след смъртта на Елизабет II).

По време на службата Катрин е много емоционална. Скръбта ярко си личи на лицето на принцесата на Уелс, която често гледа надолу към пода, както по време на службата в Уестминстър Хол, така и в колата по пътя натам. Наблюдателите са убедени, че това е начинът Катрин да опита да скрие напиращите от очите сълзи. Съпругата на принц Уилям носи черно палто, шапка с воал, перлени обеци, принадлежали на принцеса Даяна и голяма перлена брошка от кралската съкровищница, която Елизабет често използва преживе. 

Меган, напротив, стои спокойно и на моменти дори леко се усмихва, което беше подложено на яростни критики в мрежата. Тя също е с черно манто и черна шапка с воал, но в по-компактен размер, а в ръцете си държи малка чанта. Херцогинята повтаря идеята с перлените обици, като става дума за чифт, лично подарен й от Елизабет. На някои снимки лицето на Съсекс изразява тъга, на други почти свети, което мнозина отдават на неудобството, което изпитва херцогинята.

Кеймбридж и Съсекс нямаха почти никакъв контакт помежду си в последните две години. Когато Хари и Меган се върнаха в Обединеното кралство на 3 септември (за втори път след честванията на платинената годишнина), отношенията им с Уилям и Кейт изглеждаха в плачевно състояние. Кралски източници твърдят, че "доверието е голям проблем" между двете двойки. Семейство Съсекс нямаха планове да посещават Кеймбридж, въпреки факта, че бяха отседнали във Frogmore Cottage - само на петнайсет минути пеша от новия дом на Уилям, Кейт и трите им деца. Преди се смяташе, че Хари е много привързан към племенниците си, но изглежда нещо се е променило, тъй като той вече не поддържа топла връзка с брат си и снаха си, с които преди беше почти неразделен (четете още: Кралицата се изказа окончателно: Меган и Хари от днес не са кралски особи!).

Дали роднините са се събрали в скръбта си, не е ясно. Очевидно принцът и принцесата на Уелс са предпазливи към Съсекс, които многократно атакуваха кралското семейство с повод и без повод, пред медии, журналисти и просто така. След последното им появяване като четворка дори се разпространи слух, че Меган е внесла записващо устройство в замъка, за да  има следа от случващото се там. И дори това да е слух, едва ли ще заздрави връзката между доста отчуждените братя и снахи, които продължават да се сравняват едни с други, каквото и да става. Още повече, че крал Чарлз III отказа на Съсекс двете име деца да носят титлите Техни кралски височества, което, припомняме, буквално е вривило "втората" двойка

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.