Следва

Малките големи модни истории: единственият път, в който кралица Елизабет II присъства на модно ревю

Неостаряващо и нескучно: бежовото палто пак е тук, как го носим

Животът ни нямаше да е същият без безсмъртната класика "хубаво бежово палто"... 

All fashion преди 1 година

Бежовото палто е съкровище, което не се нуждае от реклама. Това е вечната класика, дрехата извън тенденциите, дрехата- фундамент на елегантността. Палтото в меко бежово никога няма да излезе от мода, въпреки че го има отпреди век и половина - за пръв път се появява през 60-те години на XIX век, в годините на френско-алжирския конфликт, а до 30-те вече е завладялo цял Париж. Септември месец е идеалното време да сложим ред в гардероба, прегръщайки есента, която настъпи тази нощ, точно в 4 часа и 4 минути, и уверявайки се, че палтото в благороден пясъчен нюанс чака в крилата.


Доземи: как изглеждат най-модерните палта за Есен 2022


Невъзможно е да се измисли по-универсално нещо, така че бежово палто може да се носи буквално с всичко. Комбинираме с лекота с прави и широки дънки в бяло, светлосиньо, мастиленосиньо или черно, като завършваме визията с ботуши с плътен ток и уютен пуловер. Този сезон, също напълно в тенденциите, една скъсена версия на бежовото палто ще стои перфектно върху къса рокля и ботуши до коляното. Неутралният нюанс на палтото не означава, че дрехата не може да понесе ярки детайли: комбинира се чудесно с жълто, оранжево, зелено и розово - най-модерните нюанси на сезона. Палтото от този вид е добър приятел на класическия костюм с панталон, както и на коктейлната рокля, дънките, минито, кашмира, късите пуловери и толкова модерните (все още) блузи и рокли с цепки и прорези на най-неочаквани места. Ако все още нямате класическо бежово палто, сега е моментът да действате: това е най-изгодната модна инвестиция на всички времена. Примерите от последните дни за отлична стилова интерпретация на вечната тема са надолу, а идната седмица ще ви поднесем богат избор от бежови палта на един клик разстояние, така че да изберете своето лесно, безпроблемно и с кеф >>> 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.