Следва

Седмица на модата в Париж. Най-добрите колекции за следващата есен. Част 1

The new Generation - TeenViewSofia. Стартира най-младият сайт от групата на ViewSofia

Напиши в браузера teenviewsofia.com и пред теб ще се отвори цветният, уханен свят на младото поколение с...

All fashion преди 14 години

TeenViewSofia е името на третото създадено с любов дете от групата на ViewSofia, което проходи успешно още на втория ден от раждането си.

Представяме ти TeenViewSofia като новото лице на много младите хора в интернет пространството.

Сайтът на тийнейджърите има за цел да се превърне в основен източник на полезна, практична и интелигентно поднесена информация за модерния начин на живот в София, България и по света!

Напиши в браузера teenviewsofia.com и пред теб ще се отвори цветният, уханен свят на младото поколение с многообразието си от теми, които вълнуват не само аудиторията между 10 и 22 години, но и техните пораснали братя и сестри, родители.

Основна тенденция в TeenViewSofia е възпитаване на добър вкус, положително отношение към живота и съпричастност към проблемите на най-младите.

Чрез постоянната връзка между медията и читателите през различни трибуни за изказване и коментар, екипът от красиви и безкрайно различни млади автори ще ни засипва непрекъснато с вдъхновяващи идеи за сладък живот.

TeenViewSofia
е новото място за среща на финия млад човек с индивидуална позиция и разностранни интереси с истинското лице на световната мода и лайфстайл.

В teenviewsofia.com ще намираш информация както за мода, козметика, пазаруване, готини популярни и не толкова лица, така и за сцена, музика, игри, спорт, планиране на училище, университет, пътешествия, първа среща, първа любов и по-сериозните връзки и отношения.

Накратко: TeenViewSofia е приключение. Защото като пряк наследник на ViewSofia, който доказа с годините, че е първенец сред българските сайтове в свежите авторски идеи, TeenViewSofia продължава традицията да осъществява нестандартни и интересни проекти, в които Читателят е главен герой.

Всяка седмица на страниците на Teenviewsofia.com ще имаш възможност да спечелиш чисто нов козметичен продукт, моден аксесоар, книга, вход за парти и всичко, което може да бъде част от динамичния градски живот на най-младите.

Със старта на модерния тийнейджърски сайт, екипът ти дава първата възможност да получиш признанието Най и, разбира се, Голямата награда за това. 50 буркана мед ще получат 50 души, с най-сладкото есе в 50 думи на тема „Защо е толкова сладко да си тийнейджър”, а Най-добрият от Най-добрите ще получи и Най-големият подарък изненада. Есетата могат да се изпращат на адрес [email protected] с тема на писмото 50 words в срок до Великден.

И това не е всичко! Самият Дидо от Д2 ще помогне на най-готината абитуриентка да избере бaлната си рокля, но за това малко по-късно, ще прочетеш на TeenViewSofia.com. А ние ще ти подскажем кога започва!

Дерзайте, млади хора, TeenViewSofia ще е вашето място за изява.

More All fashion