Следва

Face to face с Георги Георгиев, председателят на СОС: "Много ми харесва, че съм полезен"

Безсънни нощи: умора и тъга по лицето на принцеса Катрин в Сандрингам

Принцесата на Уелс не крие, че кончината на кралицата е тежко изпитание за нея. Уморена и тъжна, тя приема букети и общува с хората в Норфолк, а ние съзираме искреност и честност в излъчването на красивата жена.

 

Celebrities преди 1 година

Окръг Норфолк и град Сандрингам са второто любимо място на починалата кралица (след Балморал), където тя често отсяда преживе. На 15 септември принцът и принцесата на Уелс пристигнаха в двореца, за да се срещнат с обществеността, събрала се на мястото да отдаде почит към паметта на Елизабет II.

За обществената поява Кейт Мидълтън заложе на черно манто, плисирана пола, чанта Grace Han и малък диамантен кръст от Tiffany & Co.

По уморените очи и поглед на Катрин си личи, че последните дни никак не са леки за нея. Безсънните и тъжни дни, изпълнени с траурни шествия, не омаловажават семейните й задължения към децата. Въпреки мъката, и трите деца на семейството продължават да ходят на училище, а днес ще присъстват и на погребението. Катрин и Уилям изпълняват семейните си задължения с достойнство и респект, както към семейната загуба, така и към наистина историческия мамент, а ние виждаме искрена тъга в очите на принцесата на Уелс и съчувстваме от разстояние. Тежка е царската корона, казват хората. Убедени сме, че е така. 

 

More Celebrities

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Celebrities преди 2 дни

Бен Афлек и Дженифър Лопес посетиха битпазар в Лос Анджелис ден след като актьорът беше сниман с Дженифър Гарнър: бившите съпрузи бяха хванати да се прегръщат в кола, при това изглеждайки много щастливи

Анджелина Джоли и модната й марка са героите на Vogue November 2023

Celebrities преди 2 дни

Анджелина Джоли e красивата героиня на корицата на новия брой на Vogue. Сесията е придружена от интервю за изданието, от което научаваме повече за новия моден проект Atelier Jolie, помощта на децата и формирането на собствен стил