Следва

Президентът Стево Пендаровски и първата дама Елизабета Георгиевска отдадоха почит на кралица Елизабет II

Последният портрет на Нейно Величество Кралица Елизабет II

A goodbye smile... 

Celebrities преди 1 година

Бъкингамският дворец пусна новия - и последен - портрет на кралица Елизабет II, снимано от Ranald Mackechnie, той показва покойния монарх в прахово син костюм, усмихната от ухо до ухо. Тя носи характерната си перлена огърлица от три нишки и съответстващи обеци, а на гърдите й е закачена брошка с аквамарин, подарък от баща й, крал Джордж VI, за 18-ия й рожден ден.

"Преди погребението на Нейно Величество Кралицата публикуваме тази снимка“, написа кралското семейство в Twitter. "Тя е направена, за да отбележи платинения юбилей на Нейно Величество - първият британски монарх, достигнал толкова дълъг период на управление.“ Лансирането на портрета се случи само часове след като Обединеното кралство изпадна в минута мълчание в памет на Елизбает в 20:00 часа в навечерието на погребението.


Всичко, което трябва да знаем за погребението на Нейно Величество Кралица Елизабет II


Днес, понеделник, погребението на кралица Елизабет ще се състои в Уестминстърското абатство. Присъстват множество световни лидери, включително президентът на САЩ Джо Байдън, както и цялото семейство Уиндзор. Междувременно стотици хиляди граждани на Обединеното кралство се събират в Уестминстър Хол, където ковчегът на кралицата лежи от четвъртък, когато пристигна в Лондон със специален самолет. Крал Чарлз III издаде благодарствено съобщение до всички, които вече са отдали почитта си към Кралицата: "Докато се подготвяме да кажем последното си сбогом, исках просто да използвам възможността да благодаря на всички онези безброй хора, които са огромна подкрепа и утеха за семейството и за мен в този момент на скръб“, каза той. Принц Уилям също сподели снимка от тълпите в Уестминстър. "Означава много за нас, че сте тук“, каза той. 

More Celebrities

Хари и Меган на Invictus Games, тя - хубава, слабичка и ревнива

Celebrities преди 5 дни

В Дюселдорф, в Merkur Spiel Arena, се проведе церемонията по закриването на поредните Invictus Games - международното състезание за военнослужещи, които са били ранени или инвалидизирани на бойното поле. В няколкото дни на форума стана ясно, че хубавата Меган ни най-малко не понася да дели вниманиета на съпруга си с други 

Високопоставена провокация: секси късите поли на първите дами

Celebrities преди 4 дни

Идва сезонът на костюмите, токчетата, чорапите, т.е. на меката градска есен. И бизнес стилът, и чорапогащите, са много силни модни трендове този сезон, затова, подгрявайки точно два дни преди да настъпи астрономически Есен 2023, припомняме тоалетите на първите дами Брижит Маркон, кралица Максима, Мишел Обама и някои от техните смели, провокативни, доста късички рокли и поли, които всъщност ни се струват чудни за топлите есенни дни, които посрещаме. Да видим...