Следва

Безкрайно трогателни: принцеса Катрин с двете по-големи деца на погребението на кралицата

Разплаканата Марго Роби напуска дома на Кара Делевин: говори се за тежък срив при модела

Папараци в Лос Анджелис уловиха Марго Роби да излиза от дома на Кара Делевин със сълзи на очи. Актрисата носи пакет в ръце, чието съдържание силно напомня пакет с лекарства, както и куфар (Роби е имала планиран полет същия ден).

 

 

Celebrities преди 1 година

Роби плачe и криe лицето си с ръка. Кадрите предизвикаха безпокойство, тъй като малко преди това възможните проблеми с психичното здраве на Кара бяха широко обсъдени в пресата. Красивата британка, която направи освен грандиозна модна, и прилична филмова кариера, бе забелязана наскоро да използва неизвестна течна субстанция, седейки в колата си, отделно, в центъра на вниманието попадна и неадекватното й поведение на летището в Лос Анджелис в началото на месеца, където се разходи по чорапи по тротоара, освен абсурдния й цялостен вид. 

Разстроената Марго Роби само засили съмненията на обществото, че Кара може да има сериозни здравословни проблеми. Тази седмица моделът не се появи и на представянето на собствената си колаборация с марката Karl Lagerfeld, което се проведе на 12 септември в Ню Йорк.


Рекламна визия от колаборацията на Кара и Karl

Марго и Кара са близки приятелки от дълго време. Те също имаха шанса да работят заедно, участвайки във филма "Отряд самоубийци" (Suicide Squad). Това лято, в компанията на общи приятели, те прекараха и един важен празник заедно - Делевин покани Роби да отпразнуват рождения й ден в Ибиса. Близки до звездите по-рано споделиха, че след празнуването на 30-годишнината състоянието на Кара се е влошило сериозно, а част от приятелите й са забелязали, че тя се държи доста странно и по време на тържествата в Ибиса.

@ibells96 we are with you?? #caradelevingne #fyp ♬ original sound - EX7STENCE™

Последни данни за здравословното състояние на модела все още не са съобщени. Тя не се е  появявала публично след скандалния епизод на летището. Съобщава се, че сестрата на Кара, Попи Делевин, също вече е в дома й, където ще остане известно време.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.