Следва

24 SELF MADE: Александра Георгиева (Sashettu)

Кралица Рания и двете й странни, но хубави рокли в Париж

Кралица Рания отново безупречна, мосю Макрон видимо впечатлен 

Celebrities преди 1 година

За срещата с Еманюел и Брижит Макрон в Париж 52-годишната кралица на Йордания очарова с нежна рокля в бебешко син нюанс (четете още: Има ли значение ринопластиката, след като си най-обичаната кралица на света: Рания преди намесата).

Странно набрана в горната част и нежно плисирана надолу, безспорно много женствената дреха е от Brandon Maxwell, а към стайлинга си Рания добавя бели високи обувки Jimmy Choo и чанта Fendi.

Кралица Рания и крал Абдула със сина си принц Хюсеин пристигнаха заедно в Елисейския дворец. На общите снимки се виждат взаимната симпатия и уважение, всички са много елегантни, усмихнати, дори приятно флиртуващи.  

 

Преди това Рания очарова с друга смела модна комбинация - бяло-синя рокля с неравна дължина и странна игра с цветове и кройка. Мислим си, че на всеки друг тази нетипична дреха би стояла, меко казано, странно, на на кралицата на Йордания стои наистина добре.  

More Celebrities

Въпрос на типаж: Венсан Касел и новата изгора

Celebrities преди 1 ден

Венсан Касел подхрани слуховете за нова интимна връзка в живота си. В последните дни се оказа вярно, че супер секси 56-годишният мосю Касел е силно влюбен в бразилския модел от австралийски произход Нара Баптиста, която, каквото и да си говорим, прилича до краен предел на бившата му съпруга Тина Кунаки

Мхм: Лео ди Каприо, майка му и Витория Черети в Милано

Celebrities преди 1 ден

Леонардо ди Каприо и Витория Черети, подозирани в любовна афера от поне няколко седмици, бяха заснети да напускат художествена галерия в центъра на Милано в компанията на майката на актьора Ирмелин и приятели