Следва

HUAWEI Mate 50 Pro, първият флагман с 10-степенна физически променлива бленда, се очаква в България в началото на ноември

Кой как избра да се рекламира: Брук Шийлдс за Skims на Ким Кардашян

57-годишната Брук Шийлдс е новото лице на марката за бельо Skims на Ким Кардашян

Celebrities преди 1 година


Брук Шийлдс

Актрисата се снима в рекламата на новата колекция сутиени, която ще бъде пусната в продажба на 27 септември. Тя включва 15 различни модела в характерните за марката неутрални цветове. Освен Шийлдс, в кампанията участват Джулиет Луис, Челси Хендлър, Индия Мур, Беки Джи и Каси. Но истинската звезда е Брук, хубаво гримирана, чудесно изглеждаща и на нещо като 37, не с 20 години отгоре. 

В допълнение към големите модни звезди, 50 жени - от сервитьорки до изпълнителни директори - участват в кампанията за сутиени, "за да подчертаят ангажимента на марката да създава вечни дизайни за жени с всякакъв начин на живот и от всякакъв произход", казаха ат Скимс в прессъобщение (четете още: SKIMS ми е Gucci - новата кампания на бранда е топ!).

Активистите също участват във видеоклип, в който говорят за пътя към себеприемането. Писателката и комик Челси Хендлър разказва, например, че дълго време е имала комплекс заради гърдите си.

Увивах ги в тиксо преди да отида на училище. Едва когато бях на 40, осъзнах, че гърдите ми са невероятни, споделя тя.


Челси Хендлър

Марката Skims бързо намери своята ниша на пазара - само в първите две минути от стартирането на сайта през 2019 г. Ким Кардашян спечели 2 милиона долара. Оттогава колекциите, които днес включват също бански и домашни дрехи, се разпродават всеки път със светкавична скорост. Сутиените от новата линия също имат прекрасни перспективи, още повече, че са на съвсем достъпна цена - от 36 до 58 долара.

Тази година Bloomberg оцени Skims на 3,2 милиарда долара (четете още: The richest women in the world: Ким Кардашян изпревари Риана). Според прогнозата на изданието продажбите тази година могат да достигнат невероятните 400 милиона долара.


Джулиет Луис


Индия Мур

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 час

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.