Следва

Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка

Щастие, женски и мъжки род, множествено число - Амал Клуни на вечеря с Джордж

Ти и той, ти - обичана и ухажвана, и за завиждане, и успешна, и секси, и хубава, и световноизвестна, той - Джордж Клуни, твой законен съпруг, и интимната ви вечеря в Ню Йорк.

 

Celebrities преди 1 година

44-годишната адвокатка и правозащитничка очевидно е най-щастливата жена на света. Вижте я само от снощи, в жестока къса вечерна рокля, ръка за ръка с 61-годишния си любим (61 да се чете като 51 в този случай). Двойката попадна на мушката на папараците пред ресторант Locanda Verde, очевидно фаворитен и за двамата, защото много често са засичани там (както и Меган и Хари, които също предпочитат ресторанта за романтични излизания). 

Иначе, най-новият филм с Джордж Клуни, „Билет за рая“, вече е по кината. В него той партнира на Джулия Робъртс (четете още: Супер секси Амал Клуни в перлена рокля засенчи всички на премиерата на "Билет за рая").

More from View Sofia

Изисканост - вечерният код на Оскари 2023

Food преди 1 година

Светът изрази гласно възторга си от снощния червен, по изключение златен този път, килим на Оскари 2023. И има защо - несравнимо елегантни, премерени, скъпи, но не натрапливи, визуално наслаждаващи тоалети, аскесоари, прически и грим, плюс бижутата, разбира се, наети на килограм от звездните стилисти. Флоранс Пю във Valentino, Фан Бинбин в Tony Ward couture, Риана в персонализиран Alaia - this was a night to remember

Да отслабваме преди празниците - постигане на баланс или по-скоро лоша идея?

Food преди 2 години

За да осуетим фаталния край от прекомерното количество ястия и трапези в края на годината, някои се адаптират към предпразничен хранителен режим. Ако логиката изглежда желязна, ефектите върху организма са по-скоро вредни. Обясняваме защо.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 19 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.