Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка

Оста снаха-свекърва се изостря: Никола Пелц обвини Виктория Бекъм, че я е игнорирала по време на сватбената подготовка

Никола Пелц в ново интервю за американското списание Grazia коментира слуховете за конфликта със свекърва си Виктория Бекъм

От седмици пресата обсъжда предположението, че кавгата е възникнала поради факта, че Никола не е облякла булчинска рокля на Виктория Бекъм, а е избрала рокля на Валентино. Никола реши да внесе яснота и заяви, че тези твърдения не са съвсем точни -  тя е искала да носи рокля, създадена от Виктория, но творческият процес не е тръгнал по план (четете още: Бъди ти! Снахата Бекъм смени цвета на косата, корените на решението - в драмата с Виктория).

Планирах да нося булчинската рокля на Виктория и бях много развълнувана, че бих могла да нося тоалет, създаден от бъдещата ми свекърва. Мислех, че ще е прекрасно, че ще бъде една красива история, признава Никола. 

Близката приятелка на Никола, стилистът Лесли Фремар и майка й Клаудия също взимат участие в прецизирането на дизайна на роклята и Никола е уверена, че работата на този „дизайнерски екип мечта“ ще бъде „невероятно забавна“. Но изглежда нещо се обърква в хода на подготовката, защото Никола твърди, че "не е чула нищо" от Виктория в продължение на дни, докато работи върху сватбеното й одеяние. 


Дейвид и Виктория Бекъм, Никола Пелц и Бруклин Бекъм

Свързахме се, за да започнем работа по роклята, след което минаха няколко дни и не се чух с нея. Малко след това Виктория се обади на майка ми и каза, че нейното ателие няма да може да поеме поръчката. Говорих с майка ми и Лесли и казах: „Е, за съжаление, не се получи, така че какво трябва да направим?“ От доста време съм фен на Валентино. Имах голям късмет, че успях да организирам срещата [в ателието], за да пробвам роклята. Това е, което се случи в действителност, разказва Никола (четете още: Пет любопитни факта за сензационната сватбена рокля на Никола Пелц).

Описвайки Виктория и Дейвид като „страхотни роднини“, Никола признава, че й е болно да чете анонсите, че всъщност „никога не е планирала“ да носи марката на свекърва си.

Това наранява чувствата ми. Малко боли, когато знаеш, че хората вярват в написаното, но това просто не е вярно.

На интервюто присъства и Бруклин Бекъм, който подкрепя съпругата си изцяло и допълва, че двамата си "споделят всичко", когато става дума за разпространението на слухове (четете още: Честито на свекъра и свекървата: Виктория и Дейвид Бекъм на сватбата на Бруклин).

Жена ми очевидно е моят основен приоритет и не искам да я виждам разстроена, казва синът на Виктория Бекъм.

Неловката ситуация с роклята обаче не е единствената причина за хладните отношения между свекърва и снаха, според медиите. Твърди се, че Никола се обидила, когато близкият приятел на Дейвид и Виктория Марк Антъни произнесъл ентусиазирана реч на сватбата й - изцяло посветена на Виктория, според вътрешен източник на Daily Mail.

Това беше просто ода за Виктория и колко невероятна е тя. Никола обича да е център на внимание, представете си колко това е важно за нея в деня на сватбата й. Така че, този момент наистина я ядоса. Тя избяга по средата на сватбеното тържество със [сестра си] Британи и майка си и плака горчиво, разказва източникът.

Друг близък до младата мисис Бекъм потвърждава, че Никола е била разстроена по време на приема, но уточнява, че причината е, че Виктория е "откраднала" първата танцова песен на младоженците за собствения си танц майка-син: Марк Антъни изпя парчето за тнца на Виктория и Бруклин, а уж младоженците избраха песента You Sang To Me за своя първи танц.

Никола напусна стаята, защото тя и Бруклин вярваха, че Марк ги кани за най-специалния танц, на любовната песен, която двойката сама си беше избрала. Но без предупреждение и по молба на Виктория, Марк представи танца на майката и сина, използвайки същата песен. Повечето гости разбраха, че нещо неприятно се случва. Беше доста неловко за двойката младоженци, които смятаха, че това ще бъде най-специалният им момент, споделя източникът. 

Според източниците на изданието, Виктория също е разстроена от цялата ситуация: тя харесва Никола, а и винаги е била много близка с големия си син. Сега изглежда, че Бруклин подкрепя повече жена си и избягва семейството. Това лято, например, той за пръв път пропусна традиционната обща лятна семейна почивка.

Бруклин Бекъм се срещна с дъщерята на милиардера Нелсън Пелц на фестивала Coachella през 2017 г. Скоро двамата започнаха да се срещат, а през юни 2020 г. се състоя годежът. Сватбата, която събра 500 звездни гости, се състоя през април 2022 г.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.