Следва

Националната галерия представя "Колите, с които нахлухме в капитализма"

The Crown сезон 5: датата на премиерата и трейлърът

Netflix разкри първите подробности за продължението на сензационния си проект - трейлърът засега е наличен само ТУК

 

Movies & TV преди 1 година

След смъртта на кралицата на Великобритания на 8 септември 2022 г. в имението й в Шотландия, вниманието, приковано към създателите на сериала The Crown се фокусира с шеметна скорост. Паралелно със снимките на проекта се създава цяла филмова история, която се разгръща по екраните п целия свят. В новия, предстоящ да излезе пети сезон, ще видим не просто принц Чарлз в трудна лична ситуация, но вече и с официалния префикс "бъдещият крал Чарлз III".

Според аналитичната фирма Whip Media, аудиторията на The Crown в Обединеното кралство се е увеличила с повече от 800% след смъртта на Нейно Величество.

Траурните събития в Обединеното кралство утихнаха, и вече можем да публикуваме това, което феновете на сериала чакат отдавна: датата на премиерата и първият тийзър на 5-ия сезон на The Crown са известни. Драматизираният сериал за британското кралско семейство ще се завърне на 9 ноември с чисто нов актьорски състав, съобщиха от Netflix.Трейлърът в момента е наличен за гледане само ТУК.


Имелда Стаунтън като Елизабет II


Елизабет Дебики като принцеса Даяна

Имелда Стаунтън ще замени Оливия Колман като кралица Елизабет II; Джонатан Прайс ще играе нейния съпруг, принц Филип; Доминик Уест ще е  принц Чарлз, а Елизабет Дебики - принцеса Даяна. Зрителите ще видят и младите принцове Уилям и Хари. Любопитно е, че синът на актьора Доминик Уест - Сенан ще изиграе неговия екранен син Уил. По всичко личи, че ще бъде една убедително разказана сага.

Новият сезон на The Crown обхваща 90-те години на миналия век. Въпреки че сценаристите и продуцентите, включително създателят Питър Морган, запазиха мълчание, както винаги, за това какви реални събития от живота на членовете на кралското семейство планират да пренесат на екрана, ясно е, че разводът на Даяна и Чарлз, нейното скандално интервю и съответно нов роман ще бъдат в центъра на разказа. Става въпрос за Принцесата на Уелс, най-обичаната принцеса на света, очакванията са наистина грандиозни. Но това, което знаем, е, че, поне според намеци от екипа, Салим Доу е избран за ролята на милиардера Мохамед Ал Файед, а Халид Абдула ще играе неговия син, който трагично загина заедно с Даяна в автомобилна катастрофа в Париж през 1997 г. Двамата, както знаем, бяха романтично обвързани.


Coming in 2022: Ето какво очакваме от Season 5 на "The Crown"...


Сценарият включва и д-р Хаснат Хан, британско-пакистански кардиохирург, с когото Даяна има тайна връзка в продължение на две години.


Netflix пуска интервюто с Даяна, нищо, че Уилям не дава


90-те години на миналия век са бурно време за кралското семейство. Покойната кралица нарича 1992 г. своята „кошмарна година“, след като единствената й дъщеря принцеса Ан се развежда, а синовете й - принц Чарлз и принц Андрю се разделят със съпругите си. През същата година замъкът Уиндзор претърпява и катастрофален пожар.


Паралелите в The Crown: безукорните актьори в сериала и приликите им с кралските особи, които изиграват


 

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.