Следва

Алек Болдуин - татко x 8

Мадона отпразнува 17-ия рожден ден на сина си

ЧРД на Дейвид Банда, вече на 17

Celebrities преди 1 година

По празничния повод 64-годишната певица организира денс парти, след което мигновено сподели снимки в Instagram.

Мадона и Дейвид са облечени в сходна цветова схема: певицата носи зелена сатенена мини рокля, а нейният осиновен син - тъмнозелен костюм с пайети. На снимките от партито се виждат и осиновените дъщери на Мадона - близначките Стела и Естер.

Дейвид Банда често се озовава в светлината на прожекторите, защото много обича да се облича като мама. Обичайно е във възторг да повтаря тоалетите на майка си 90-те години, както и да носи рокли. 

Говорейки за сина си в интервю, Мадона каза , че Дейвид често носи нейни дрехи и добави, че тоалетите й отиват дори повече на него, отколкото на нея. Мрежата вярва, че Дейвид е гей: такива предположения се появиха, след като Мадона публикува видео, в което той целува друг мъж. Отделна тема е, че мама Мадона изглежда почти на годините на момчето си - така е, когато си звезда от зодията Лъв и напредването на годините е просто досаден предразсъдък, както, между другото, и всичко в този свят, ако гледаш и се интересуваш най-вече от собствените си възгледи. Cheers! 

More from View Sofia

Поредно допускане, че Covid е забъркан в лаборатория

Health преди 2 години

Учените разкриха, че вирусът съдържа малка част от ДНК, която съответства буквално на тази, патентована от Moderna ТРИ ГОДИНИ преди началото на пандемията. Генетично съвпадение, открито в уникалната точка на разпад на фурина на Covid е напълно идентично с такова, патентовано от Moderna за целите на проучване на рака. Изследователите са на мнение, че шансът Covid да е възникнал естествено е едно на три трилиона.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 12 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 8 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.