Следва

Дева Касел на ревюто на Dolce & Gabbana, мама Моника Белучи на първи ред

Алек Болдуин - татко x 8

Алек Болдуин стана баща за осми път. Съпругата му Хилария роди момиченце на 22 септември, малката принцеса се казва Илария Каталина Ирена.

 

 

Celebrities преди 1 година

"Тя се роди! Толкова сме развълнувани да ви представим нашата малка сбъдната мечта, Илария Каталина Ирена. Братята и сестрите й прекарват цял ​​ден с нея, за да са близо един до друг", написа Хилария в Instagram (четете още: Алек и Хилария Болдуин очакват СЕДМО дете).

Снимката на новороденото бебче, повито, приспано и в така трогателното бледо розово, също е на разположение на всички фенове за поздрави и пожелания. 

Припомняме, че Алек и Хилария Болдуин се ожениха през 2012 г. след една година връзка. В допълнение към новородената дъщеря, двойката има шест общи деца: Кармен, Мария, Рафаел, Леонардо, Едуардо и Лусия. Отделно мистър Болдуин има голяма дъщеря - Айрланд - от бившата си съпруга Ким Бейсингър

Актьорът, 64, преживя много тежки моменти в последните месеци, по време на които отново призна многократно, че подкрепата на любящото семейство му помага изключително много да премине прези зиптанията. Припомняме, че през октомври 2021 г. на снимачната площадка на уестърна „Ръжда“ Болдуин стреля от реквизитно оръжие, което се оказа заредено с бойни патрони. Бе убита оператора Галина Хътчинс и ранен режисьорът Джоел Соуза.

Въпреки че не отговаря за реквизита, Болдуин е обвинен от семейство Хътчинс, че е пренебрегнал въпросите за безопасността на снимачната площадка. Наскоро актьорът призна, че след този инцидент е загубил пет работни договора, отделно от тежкото душевно състояние, причинено от задушаващото чувство на вина.

Честито бебе на семейството! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.